Aloita uusi aihe
M

Meri Nuutinen

Visma

*Ratkaistu* Liikevaihtoluokkien päivitys kesäkuu 2023

29-05-2023 3:16 pm tekijä Meri Nuutinen

Hei, 


Autamme tänä vuonna jälleen Netvisorin sopimusehtojen mukaisessa liikevaihtoluokkien päivityksessä tuomalla päivitystyökalun Netvisorin sisälle. Työkalu pomppaa Netvisorin etusivulle, kun KH-oikeudet omaava käyttäjä kirjautuu yritykseen, jolle työkalu on laitettu päälle. Työkalu on auki 5.-27.6.2023.


Huomaattehan, että vastuu päivitysten oikeellisuudesta on aina asiakkaalla. Tarvittaessa sopimusehtojen mukaisesti olemme oikeutettuja veloittamaan takautuvasti vääristä tiedoista johtuvat väärät hinnat.


Työkalun ohjeet: Työkalu näyttää tältäLinkistä pääsee vielä tarkistamaan edellisen päätetyn, vahvistetun tai sinetöidyn tilikauden liikevaihdon tuloslaskelmalta. Alasvetovalikosta valitaan oikea liikevaihtoluokka ja vahvistamalla tiedot ne päivittyvät automaattisesti Netvisoriin. Mikäli tuntuu, ettet ole oikea henkilö ilmoittamaan tietoja tai on todella kova kiire juuri sillä hetkellä, niin toisesta napista pääsee pois työkalusta. Jompaa kumpaa nappia täytyy painaa, jotta pääsee eteenpäin.


Työkaluun pääsee myöhemmin takaisin etusivun widgetistä, joka näyttää tältä:Työkalu on auki 27.6. asti, joten päivitykset pitää tehdä ennen sitä.Kiitos yhteistyöstä sekä Mukavaa ja aurinkoista kesää! S

Suvi-Päivi Kortesluoma

08-06-2023 11:21 am tekijä Suvi-Päivi Kortesluoma

Hei,

Esimiehelläni on KH-oikeudet, mutta tämä ei näy hänellä. Pitääkö työkalu laittaa itse jostakin päälle? 

M

Meri Nuutinen

Visma

08-06-2023 1:00 pm tekijä Meri Nuutinen

Hei Suvi-Päivi,


Kiitos kommentistasi! 

Tänä vuonna liikevaihtoluokkien päivitykset tehdään kahdessa osassa. Nyt kesäkuussa 5.6. - 27.6. päivitetään niiden yritysten liikevaihtoluokat, joiden liikevaihtoluokka eroaa viime vuonna päättyneen tilikauden osalta. Työkalu ei siis välttämättä ole nähtävissä kaikilla yrityksillä. Syyskuussa on toinen kierros, jossa päivitetään alkuvuodesta päättyneiden tilikausien yritykset.

Mikäli yrityksenne liikevaihtoluokka ei ole ajantasalla, ja tilikausi on jo päättynyt, pyytäisin teitä lähettämään meille asiasta tukipyynnön osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com, niin voimme tehdä päivityksen. :) 

Terveisin, 

Meri
Netvisor Customer Care


1 henkilö tykkää tästä

Kimmo Metso

08-06-2023 3:38 pm tekijä Kimmo Metso

Minulla on ymmärtääkseni KH oikeudet, mutta tätä ei ole näkynyt minulle?


P

Paula Lindgren

08-06-2023 5:48 pm tekijä Paula Lindgren

Eipä näy minullakaan?


M

Meri Nuutinen

Visma

09-06-2023 10:57 am tekijä Meri Nuutinen

Hei Kimmo ja Paula,


Viitaten ylläolevaan, työkalu ei ole välttämättä kaikilla yrityksillä aktiivisena. Syynä voi olla, että tilikausi on päättynyt myöhemmin tai liikevaihtoluokkaa ei tarvitse päivittää. Syyskuussa on toinen kierros, jossa päivitetään alkuvuodesta päättyneiden tilikausien yritykset.


Mikäli yrityksenne liikevaihtoluokka ei ole ajantasalla, ja tilikausi on jo päättynyt tai asiasta herää muuta kysyttävää, pyytäisin teitä lähettämään meille asiasta tukipyynnön osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com. 


Mukavaa viikonloppua! :) Terveisin, 


Meri 

Netvisor Customer Care

M

Miia Peltonen

12-06-2023 4:29 pm tekijä Miia Peltonen

Hei. Minulla työkalu näkyy aktiivisena ja liikevaihtoluokan päivitys olisi aiheellinen, mutta en pääse widgetistä klikkaamalla mihinkään. Pyörii vaan kehää ja palaa netvisorin aloitussivulle.


M

Meri Nuutinen

Visma

13-06-2023 9:29 am tekijä Meri Nuutinen

Hei Miia, 


Kiitos kommentistasi.


Osalla asiakkaista on ilmennyt haasteita työkaluun siirtymisessä. Asia on otettu selvitykseen. Mikäli liikevaihtoluokan päivitys ei onnistu työkalun avulla, voitte laittaa meille asiasta tukipyynnön osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com, niin pääsemme katsomaan tilanteen. 


Pahoittelut vaivasta ja aurinkoista viikkoa! :)Terveisin, Meri 


Netvisor Customer Care

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin