Aloita uusi aihe
Palkkalajien tai palkkamallien osittainen kopiointi

J

Netvisorissa on olemassa todella hyvät palkkamallit, joiden kopioinnilla säästetään käyttöönotossa paljon aikaa. Mutta. Jos jo olemassa olevaan palkkamalliin pitää tehdä muutoksia esim. lisätä KTA laskenta, kaikki palkkalajit pitää rakennella käsin. Olisi näppärää, josko palkkalajeja saisi kopioitua jostain "Palkkalajipankista".

Joskus muinoin palkkamallin pystyi kopioimaan vain halutuilta osin. Näin saisi esim. kopioitua uudelta palkkamallilta vain KTA laskennan osat, liiteltyä olemassa olevalle palkkamallille ja sitten taas poistamalla sen uuden aiheettoman palkkamallin. 


Eipä noiden palkkalajien lisääminen muuten hirvittävän suuri työ ole mutta juurikin KTA laskennoissa niiden olemassa olosta olisi apua.


Toinen kaivattu ominaisuus olisi lomaKTA:n linkityksen mahdollistaminen palkkamallin kaavoissa. Esim. LVI TES käyttää saikkujen perusteena lomaKTA:ta ja koska tuota ei suoraan saa linkitettyä kirjauslajille, täytyy tuo LMV:n KTA laskettaa palkkamallin kaavoilla uudelleen. Hölmöä tuplalaskentaa ja myös virheille altista.


2 henkilöä on tämä kysymys
Vastaa
1 Comment

Hei Josefiina,


kiitos huomioistasi ja kehitystoiveistasi koskien Netvisorin palkkamalleja.


Välitän palautteesi eteenpäin ohjelmiston suunnittelijoiden tietoisuuteen ja otamme tämän huomioon kun kyseisiä toimintoja kehitetään. Ohjelmaan tehdyistä parannuksista tiedotamme viikoittain Netvisor -viikkopäivitys julkaisu tiedotteissa.

Kiitän sinua kiinnostuksestasi Netvisorin kehittämistä kohtaan ja toivotan oikein mukavaa syksyn jatkoa!


Nico/Netvisor tuki 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu