Aloita uusi aihe
*Ratkaistu* Kirjanpitotietojen tuonnissa häiriö

Kirjanpitotietojen tuonnissa on havaittu häiriö, jota korjataan parhaillaan. Päivitämme tiedotteen kun asia on kunnossa.


There is a problem with the import of accounting data. We will update this info when the issue is resolved.Päivitys: 7.11.23 klo 16:50


Ongelma on edelleen työnalla. Korjaus vie odotettua enemmän aikaa. Tarkempaa aikataulua ei valitettavasti ole antaa. Pahoittelut aiheutuvaa haittaa.


The problem is still being worked on. The fix will take longer than expected. Unfortunately, there is no more precise timetable.We apologise for any inconvenience caused.


Päivitys: 8.11 klo 19

Tietojen tuonnin häiriö on nyt korjattu. Mikäli havaitsette vielä ongelmia, olettehan suoraan tukeemme yhteydessä lisätietojen kera.


The problem has now been fixed. If problems still occurs, please contact our support directly with further information.Päivitys 9.11.23 klo 9:00

Useampien laskentakohdeotsikoiden tuonnissa edelleen ongelmaa. Jatkamme ongelman selvittämistä.


There is still problems with importing multiple cost object headings.  We are continuing to investigate the problem.


K

Onko häiriön korjaaminen missä vaiheessa?

Työnalla. Pyritään saamaan ihan kohta korjaus ulos.

K

MInkälainen häiriö on kyseessä? Kuvaikaahan nyt ihmeessä tarkemmin. Havaitsimme itse, että tositteelta puuttuu alv-tunnuksia.

Hei Kirsi, kirjanpitoaineiston tuonti ei ole onnistunut ollenkaan. Laitatko meille tukipyynnön tästä sinun tapauksestasi osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com. Laittaisitko siihen samalla tuon esimerkkiaineiston niin pääsemme tutkimaan sitä tarkemmin.

A

Hei, 

milloin oletetaan, että tämä ongelma saadaan korjatuksi?Hei,


Korjaus vie valitettavasti oletettua enemmän aikaa. Tuonnin yhteydessä on nyt havaittu erilaisia ongelmia. Asia on kuitenkin priottu kiireelliseksi kuun vaihteen tehtävien vuoksi, joten pyrimme saamaan tähän mahdollisimman nopeasti ratkaisun. Pahoittelut tästä.

F

Hei! 


Eikö sitä vanhaa versiota voisi palauttaa käyttöön siksi aikaa, kun saatte tuon uuden näkymän toimimaan. Pitäisi tuoda palkkoja, mutta ei huoli kustannuspaikan takia tietoja. Kustannuspaikkoja kun ei ole kaikilla riveillä. Teettää paljon lisätyötä, jos aletaan niitä käsin syöttämään. :( 

Hei,


häiriö on nyt korjattu. Mikäli havaitsette vielä ongelmia, olettehan suoraan tukeemme yhteydessä lisätietojen kera. 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu