Aloita uusi aihe
Rajapinta: Aputoiminimen hyödyntäminen rajapinnan kautta tuodulla myyntilaskulla

J

Toisinaan voi olla tarpeen saada tiettyjen asiakkaiden laskuille näkyviin eri nimi, osoitetiedot, logo, laskunumerosarja ja/tai eri pankkitili, mitä olisi ns. päätoiminimen tiedoissa. Netvisoriin voi luoda tätä varten aputoiminimen.


Myös Netvisorin myyntilaskurajapinta mahdollistaa aputoiminimitietojen hyödyntämisen rajapinnan kautta tuotavilla myyntilaskuilla ja -tilauksilla. Aputoiminimi tulee olla luotuna Netvisoriin, jotta kohdistus aputoiminimelle voidaan rajapinnan kautta tehdä. Kohdistuksen voi tehdä joko aputoiminimen nimellä tai Netvisorkey:llä.


Aputoiminimen Netvisorkey löytyy selaimen osoiteriviltä aputoiminimikortilla oltaessa ja aputoiminimen nimi vastaavasti aputoiminimen tiedoista. Näitä tietoja ei voi hakea suoraan rajapinnan kautta, eli ne tulee tarkistaa käyttöliittymän kautta.Olemassaolevien integraatiototeutusten osalta varmistathan vielä integraation toteuttajalta, tukeeko integraatiototeutus aputoiminimen käyttämistä.Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu