Rackbeat ohjelman irtisanomisaika on 3 kk ja tämä lähtee laskettumaan siitä hetkestä kun palvelusta lähetetään irtasanomispyyntö. Palvelu poistuu itsestään 3 kuukauden päästä tästä hetkestä. Palvelu ei poistu suoraan jos irtisanoo Netvisorin, vaan tämä pitää tarvittaessa tehdä erikseen Rackbeatin osalta.

Mikäli Rackbeat ohjelma halutaan poistaa käytöstä kirjaudutaan Rackbeat ohjelmaan.

Klikataan oikeasta yläreunasta yrityksen nimi > Yrityksen perustiedot ja asetukset

Yleiset asetukset näkymästä mennään Edistyneet asetukset välilehdelle.

Näkymän alereunassa on linkki sulje palvelu.

Tästä kun painaa avautuu seuraava näkymä, josta poista pitää vielä varmistaa

Kun tästä on painanut, tulee ilmoitus, että sulkemisilmoitus on otettu vastaan.