Jotta yhteyden saa toimimaan Netvisorin ja Rackbeatin välillä, pitää toimia alla olevasti:

Netvisor: integraation salliminen ja rajapintatunnusten luonti

Rackbeat rajapinta sallitaan Netvisorissa Yritysvalikon alta kohdasta Rajapintaresurssien käyttöoikeudet. Kirjoita Valmiit integraatiot hakukenttään Rackbeat - Valitse hakutulos ja klikkaa Integraatio estetty painiketta, jolloin tarvittavat resurssit aktivoituvat:

Luo seuraavaksi Netvisorissa ohjelmistorajapintatunnukset tämän ohjeen mukaisesti ja toimita luodut tunnukset (käyttäjätunniste ja avain) tukeen:

https://support.netvisor.fi/fi/support/solutions/articles/77000498452-ohjelmistorajapintatunnusten-luominen

Rackbeat: API-avainten luonti

Luo API-avain Rackbeatissa oikeasta yläkulmasta käyttäjän nimen alta

Yrityksen perustiedot ja asetukset- vasemmasta reunasta kehittäjä otsikon alta API -uusi avain.

HUOM! Avain näytetään kerran, eli se tulee kopioida heti talteen.

Avain kannattaa nimetä esim. Netvisor nimellä

Tämän jälkeen laita viestiä Rackbeat avaimista osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com ja pyydä lisäohjeistusta Rackbeatin käyttöönottoon.

1. Kerro myös mitä rekisterejä siirretään Netvisorista Rackbeatiin (asiakkaat, tuotteet ja toimittajat)

2. Kerro saako integraation laittaa päälle heti vai vasta myöhemmin. Jos myöhemmin niin milloin. Jos integraation laittaa päälle, niin Rackbeatiin luodut tapahtumat ja uudet rekisterit alkavat siirtymään Netvisoriin.