Start a new topic
A

Anonymous

Tuloslaskelma-raportti

04-03-2016 9:07 am posted by Anonymous

Hei!

 

Onko muille ilmennyt kahden päivän aikana ongelmia tuloslaskelmassa? Eli en ole saanut edellisen vuoden vertailutietoja tulostumaan raportille! Missä vika?


L

Lasse Kosonen

04-03-2016 9:29 am posted by Lasse Kosonen

Hei Tiia!

Meidän eilisessä päivityksessä tapahtui jotain, joka vaikuttaa kirjanpidon raportointiin sekä tuloslaskelman että taseen osalta ja ne eivät näytä oikeita lukuja. Ongelma on ollut tiedossa aamusta asti ja ratkaisun parissa työskennellään koko ajan, jotta se saadaan korjattua mahdollisimman nopeasti. Tiedotamme täällä heti, kun ongelma on korjattu.

Pahoittelut aiheutuneesta haitasta!

J

Jani Korhola

10-03-2016 3:38 pm posted by Jani Korhola

Hei Tiia,

Raporteilla olleet vikatilanteet korjattiin jo perjantain aikana, lukuun ottamatta Netvisor Easy -palvelua jossa viimeiset korjaustoimenpiteet on tehty tänään. Tilannehuoneessa vielä tarkempi kuvaus vian syystä ja korjauksen ajankohdista.

A

Anonymous

11-03-2016 9:43 am posted by Anonymous

Hei,

Tuloslaskelmaraportilla ilmenee edelleen ongelmia, mikäli raportin ottaa menemällä sinne taseen kautta tilikauden tulos -linkistä. Tällä raportilla näkyy vain kuluvan kuukauden tiedot, vaikka ennen tästä pääsi normaalille tuloslaskelma -raportille, jossa näkyivät myös vertailutiedot ja koko tilikauden tulos sekä edellisen tilikauden tulos.

A

Anonymous

01-04-2016 2:44 pm posted by Anonymous

Hei,

Viitaten yllä olevaan ongelmaan, onko korjausta tiedossa ja milloin?

J

Jani Korhola

07-04-2016 12:24 pm posted by Jani Korhola

Hei,

Pahoittelut viiveestä sekä vastauksen että korjauksen kanssa. Tulemme korjaamaan tämän tänään 7.4.

Login or Signup to post a comment