Start a new topic
Tuloslaskelma-raportti

A

Hei!

 

Onko muille ilmennyt kahden päivän aikana ongelmia tuloslaskelmassa? Eli en ole saanut edellisen vuoden vertailutietoja tulostumaan raportille! Missä vika?


M

Moi Mira,


pahoittelut viivästyneestä vastauksesta.


Raportti on uudistunut, eli kyseessä ei ole vikatilanne, tässä tiedote https://support.netvisor.fi/fi/support/discussions/topics/77000284619 ja oheisessa ohjeessa myös tästä maininta https://support.netvisor.fi/fi/support/solutions/articles/77000466473-kirjanpidon-raportointi :)


Aurinkoista päivänjatkoa!


-Miia/Netvisor

M

Kovin nopeaa ei ole asiakaspalvelu täällä tuen puolella, mutta onneksi sain selvitettyä tämän toista kautta. Eli jostain päivityksestä on tosiaan kyse.

M

Hei, huomasin että tämä muutaman vuoden takainen sama ongelma on tullut takaisin. Nimittäin en saa tuloslaskelmaa jossa olisi edellisen vuoden lukemat vertailuna sekä Muutos-%.

Onko tämä jokin hetkellinen vika, vaiko kenties jokin pysyvä muutos?

J

Hei,

Pahoittelut viiveestä sekä vastauksen että korjauksen kanssa. Tulemme korjaamaan tämän tänään 7.4.

A

Hei,

Viitaten yllä olevaan ongelmaan, onko korjausta tiedossa ja milloin?

A

Hei,

Tuloslaskelmaraportilla ilmenee edelleen ongelmia, mikäli raportin ottaa menemällä sinne taseen kautta tilikauden tulos -linkistä. Tällä raportilla näkyy vain kuluvan kuukauden tiedot, vaikka ennen tästä pääsi normaalille tuloslaskelma -raportille, jossa näkyivät myös vertailutiedot ja koko tilikauden tulos sekä edellisen tilikauden tulos.

J

Hei Tiia,

Raporteilla olleet vikatilanteet korjattiin jo perjantain aikana, lukuun ottamatta Netvisor Easy -palvelua jossa viimeiset korjaustoimenpiteet on tehty tänään. Tilannehuoneessa vielä tarkempi kuvaus vian syystä ja korjauksen ajankohdista.

L

Hei Tiia!

Meidän eilisessä päivityksessä tapahtui jotain, joka vaikuttaa kirjanpidon raportointiin sekä tuloslaskelman että taseen osalta ja ne eivät näytä oikeita lukuja. Ongelma on ollut tiedossa aamusta asti ja ratkaisun parissa työskennellään koko ajan, jotta se saadaan korjattua mahdollisimman nopeasti. Tiedotamme täällä heti, kun ongelma on korjattu.

Pahoittelut aiheutuneesta haitasta!

Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu