Start a new topic
A

Aino-Maija Kyykoski

myyntilaskutus lähetys Netvisor vs. MyClub - hinnoittelu

20-01-2024 10:35 pm posted by Aino-Maija Kyykoski

Hei, 


onko niin, että Core ja Professional -paketeissa myyntilaskujen lähetys sähköpostitse ei maksa mitään? Yritin katsoa hinnoitteluohjetta, mutta varmistan vielä tämän. Katsoin, että jonkin verran massalaskutuksissa ollut perillemenon kanssa haasteita netvisorista, onkohan näitä edelleen? Ilmeisesti ainakin gmail tuottaa ongelmia kun sinne pitäisi lähettää vain pieniä eriä, että postit menevät perille (roskapostifiltteröinti). 


Mikäli otamme MyClub jäsenpalvelun kirjanpidon integroinnin käyttöön Netvisorin kanssa onko niin, että Netvisor puolelta ei tule rajapinnoista lisämaksuja asiakkaalle, joita en osaa lukea hinnoittelustanne? MyClub ottaa kirjanpidon integroinnista kiinteän maksun, mutta heidän ohjeissa ei kerrota mitä Netvisor rajanpinnan lisäämisestä veloittaa. MyClub:sta on helpompi lähettää myyntilaskut jäsenille, joten saamme sitten käsittääkseni laskut ja saapuvat maksut suoraan kirjanpitoon. 


Kiitos paljon kommenteista ja näkökulmista. 


J

Jenni Heikkilä

Visma

22-01-2024 1:26 pm posted by Jenni Heikkilä

Hei Aino-Maija!

Myyntilaskujen lähetyksestä sähköpostitse menee hinnaston mukainen tapahtumamaksu (Sähköpostidokumentti), tämä koskee kaikkia palvelupaketteja.

Massalaskutuksen kanssa ei ole tiedossa yleistä ongelmaa, vaan ne liittyvät yleisemmin esimerkiksi juuri gmailin tapaan filtteröidä roskaposteja. Yleisesti sähköpostilaskutukseen liittyvistä uudistuksista ja vinkeistä mm.roskapostifiltteröintiin löytyy tästä uutisesta sekä ohjeesta.


MyClub integraation voi ottaa käyttöön Professional ja Premium paketeissa, Netvisorin puolelta rajapinnoista ei tule lisäkustannuksia vaan se sisältyy palvelupaketin kuukausihintaan. Rajapinnan hinnoittelusta löytyy vielä tarkemmin ohjeesta. Jos myyntilaskut lähetetään Netvisorista, veloitetaan näistä lähetyskanavan mukainen tapahtumamaksu, mutta mikäli lähetys tapahtuu jo MyClubin puolella, ei tätä tapahtumamaksua tule vaan myyntilasku siirtyy Netvisorin reskontraan suoraan Avoin-tilassa.1 person likes this
A

Aino-Maija Kyykoski

22-01-2024 11:13 pm posted by Aino-Maija Kyykoski

Kiitos paljon kattavasta vastauksesta! Tällä pääsemme eteenpäin. 

t. Aino-Maija

Login or Signup to post a comment