Aloita uusi aihe
A

Anonymous

En saa enää tilauksia enkä muutakaan viestintää teiltä sähköpostiini?

20-09-2019 10:21 am tekijä Anonymous

Olen tilannut sähköpostiini tulemaan esim. viikkopäivitykset mutta eipä tullut eilinenkään päivitys. Tein tilauksen uudelleen koska ei näköjään ollut päällä, mitään omia asetuksiani en ole muuttanut. Omat tilaukset listallani on kyllä monta tilausta mutta pitkään aikaan en ole saanut sähköpostiin yhtään viestiä, en muuten mitään muitakaan viestejä enää teiltä, missähän vika?


Paras vastaus

Moi! 


Harmi kuulla, että teillä on ollut ongelmaa ilmoitusten saamisessa. Kävisittekö vielä varmistamassa, että seuraatte haluamaanne keskustelualuetta. Se tapahtuu kirjautumalla tukiportaaliin täältä: Kirjaudu tukiportaaliin, navigoi Communityyn  ja siellä haluamaasi keskustelualueeseen esim. Uutiset ja varmistamalla, että aluetta seurataan (ks. kuva alla).


Jos seuraat keskustelualuetta etkä vieläkään ole saanut ilmoituksia julkaisuista, olettehan vielä uudelleen yhteydessä niin selvitetään asiaa lisää. Voitte olla yhteydessä asiasta suoraan tukeen sähköpostilla tuki.netvisor@visma.com tai luomalla tukipyynnön portaalista täältä. :) 


Ystävällisin terveisin, 

Sofia Tuominen / Solutions Community Manager


R

Rane Olsen

Visma

20-09-2019 10:53 am tekijä Rane Olsen

Moi Tuula,

 

Varmistuksena vielä, olethan tarkastanut roskapostikansion?

A

Anonymous

20-09-2019 10:55 am tekijä Anonymous

Todellakin olen!

R

Rane Olsen

Visma

20-09-2019 12:22 pm tekijä Rane Olsen

Ok, meiltä tutkitaan asiaa parhaillaan.

T

Teemu Luukkonen

Visma

20-09-2019 1:37 pm tekijä Teemu Luukkonen

Moikka Tuula,

 

Tutkin asiaa, mutta mitään syytä en tähän käytökseen löytänyt. Myöskään mikään yleisempi virhe tämä ei ole, koska ei esiinny yleisesti. 

 

Lähetin sinulle myös yksityisviestin testimielessä, että saatko siitä meiliä? Samoin tuleeko tästä vastauksesta meiliä?

 

Vastaile tähän viestiin, että tuleeko mitään viestejä tällä hetkellä läpi?

 

A

Anonymous

20-09-2019 1:48 pm tekijä Anonymous

Tämän viestiketjun viestit ovat tänään tulleet kun laitoin tuon kysymyksen. Esim eilinen viikkopäivitys ei tullut. Kävin tänään laittamassa tilauksen päälle, siellähän on se kohta (3 pistettä) ja jos se on päällä niin siinä lukee Peruuta tilaus, sitä ei lukenut vaan oli valittavana Tilaa. Viikkopäivitys se oli ensimmäinen minkä teiltä tilasin, oikein ohjeet kysyin ja kesään saakka ne tulivatkin, jossain vaiheessa vain lakkasivat tulematta. Johtuuko siitä että loman aikana oli pitkä aika kun en käynyt communityssä?

T

Teemu Luukkonen

Visma

20-09-2019 2:01 pm tekijä Teemu Luukkonen

Communityn käyttämättömyys ei kyllä pitäisi mitenkään vaikuttaa tähän asiaan. Tässä kohtaa en muuta syytä keksi, kuin että täytyy olla ns. community-alustan bugi, josta johtunut. Toivotaan että ei toistu!

 

 

A

Anonymous

23-09-2019 10:51 am tekijä Anonymous

Moi. Saattaa olla sama ongelma. Netvisorista tullut viimeksi tiedote 18.6 ja sen jälkeen ei mitään.

A

Anonymous

24-09-2019 6:49 am tekijä Anonymous

Sama vika myös täällä. Viikkopäivitystiedote on tullut viimeksi 15.8.2019 ja sen jälken ei enää mitään. Eikä tosiaan ole roskapostissa täälläkään.

 

 

T

Teemu Luukkonen

Visma

24-09-2019 7:13 am tekijä Teemu Luukkonen

Moikka,

 

Alright, kiitokset infosta! Tutkin lisää ja palaan asiaan, kun homma alkaa valjeta.

T

Teemu Luukkonen

Visma

24-09-2019 7:30 am tekijä Teemu Luukkonen

Tässä kohtaa ennen seuraavaa viikkopäivitystä kehotan perumaan tilauksen julkaisutiedotteista ja tilaamaan sen uudestaan. Emme vielä tiedä auttaako tämä, mutta se selviää meille seuraavan viikkopäivityksen kohdalla. Saat tehtyä tämän seuraavasta kohdasta:

 

peru tilaus.JPG

 

Ja samasta kohdasta saat tehtyä tilauksen perumisen jälkeen uudestaan.

 

Jos tuo yllä oleva temppu toimii, niin se tarkoittaa siltä, että communityn alusta on syystä tai toisesta "nollannut" tilauksen. Jatkan asian tutkimista.

A

Anonymous

24-09-2019 7:38 am tekijä Anonymous

Ja kaikki muutkin tilaukset mitä olen tehnyt, turhan iso homma, en taida nähdä enää vaivaa jos tämä ei kuitenkaan toimi kun syytäkään asiaan ei löydy. Eikä teiltä enää muutakaan postia tule (siis minulle on tullut muutakin postia teiltä kuin näitä community tilauksia). Alkaa tuntua että tämä uusi Community menee vain huonompaan suuntaan, sitä sama yhteisöllisyyttä mitä entisessä oli ei ole saatu takaisin ja näyttää siltä ettei saadakaan. Entisestä Communitystä oli sentään hyötyäkin, tästä uudesta taitaa olla vain vaivaa!

T

Teemu Luukkonen

Visma

24-09-2019 7:51 am tekijä Teemu Luukkonen

Ymmärrän turhautumisen ja voin vain pahoitella. Communityyn on tulossa iso muutos kokonaisuudessaan ulkoasuun tämän vuoden puolella ja se varmasti myös tulee vaikuttamaan moneen asiaan. 

 

Uusi ulkoasu tekee myös communitystä paljon raikkaamman ja myös mukavamman käyttää. 

A

Anonymous

25-09-2019 3:12 pm tekijä Anonymous

Minulle tullut viimeisin 15.8., sen jälkeen ei mitään. 

 

Samaa mieltä Tuulan kanssa, täällä ei käy enää ketään. Ennen hyvin aktiivinen kanava on kuihtunut pois.

 

Erittäin hyvä esimerkki on Ideat -välilehti, siellä ei tapahdu yhtään mitään. Parhaissa ideoissa roikkuu ikivanhoja juttuja vuodelta 2015 ja tuoreimmat löytyvät jostain sivulta 4! Eikö tässäkin järjestys että tuorein etusivulla? Suositut ideat -välilehdellä ihan muutamia jotka ovat saaneet kannatukset täyteen, mutta eivät silti lähde eteenpäin. Loput jää muutamien äänien varaan ja roikkuu siellä varmaan maailman tappiin asti.

 

Vismalle kysymys, lukeeko ideoita teidän puolelta kukaan ikinä?

 

T

Teemu Luukkonen

Visma

25-09-2019 4:34 pm tekijä Teemu Luukkonen

Moikka Kati,

 

Harmi, että community ei tunnu sinusta yhtä aktiiviselta kuin ennen. Käyttäjien aktiivisuustaso on pysynyt jotakuinkin samana jo vuosia, vaikkakin toki eri käyttäjien kesken muutosta on tapahtunut. Mutta ulkoasu ei ole paras mahdollinen ja saatta antaa toisenlaisen vaikutelman. Siksi tähän ollaan tekemässä muutoksia.

 

Ideoista sen verran, että ideoiden standardinäkymä on "suosituimmat ideat". Uudet ideat saat valittua ideoiden yläpuolelta. Ja ideoiden käsittelyssä ei ole tapahtunut muutosta.

 

Ja kun katsotaan dataa, niin ideointi on toiminut todella hyvin. Prosentuaalisesti olemme pystyneet toteuttamaan todella hyvin ideoita. Jos verrataan yleisesti ideointidataan mitä business to business communityissä maailmalla tapahtuu, niin olemme ihan kärkipäätä.

 

ideat.JPG

 

Kaikki ei siis minun mielestä ole aivan pielessä, mutta en myöskään puolustele enempää. Nimittiäin mikään edellä mainittu ei poista sitä tosiasiaa, että esim. tämän ketjun käyttäjät eivät ole tyytyväisiä nykymenoon. Ja se on fakta. Juuri siksi, niin kun olen jo tässäkin ketjussa maininnut, on ulkoasuun tulossa isohkoja muutoksia ja uskon että ne vievät communityämme taas parempaan suuntaan �� Siitä on hyvä aloittaa parannukset. Katsotaan mihin se meidät vie ja mitä voimme sen jälkeen tehdä vieläkin paremmin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin