Aloita uusi aihe
E

Elina Aaltonen

Uusi Controller - Raporttien ulkoasu

21-04-2022 12:26 pm tekijä Elina Aaltonen

 Hei!


Financial Overview tuotti haluamani tuloksen ja taseen helposti ja näytti excelissä järkevältä. Muotoilu selkeytti raporttia, kun oli käytetty harmaata taustaa, lihavointia, kursivointia. Otin nyt ensimmäistä kertaa raportit uuden Controllerin kautta ja huomasin, että kaikenlaisesta muotoilusta on ilmeisesti luovuttu. Raportit tulevat exceliin yhtenä pötkönä, joten niiden lukeminen on vaikeutunut huomattavasti.

Jotkut asiakkaat haluavat edelleen raportit toimitettuna, vaikka pääsisivätkin katsomaan samat tiedot ohjelmasta. Raporttien tulisi siis olla sellaiset, joista näkee tarvittavan informaation helposti ja sujuvasti. Nyt jopa kirjanpidon raportit näyttävät paremmilta.


Onhan Controllerin raporttien ulkoasuun tulossa kehitystä?


4 henkilöä on tämä kysymys
Vastaa

P

Pekka Kotovaara

28-04-2022 2:33 pm tekijä Pekka Kotovaara

Hei,

Ja kiitos uuden Controllerin palautteesta. Julkaisun ensimmäisessä vaiheessa keskityimme erityisesti Controllerin ja sen raporttien tuoreeseen ulkoasuun, käytettävyyteen ja luettavuuteen. Excelin osalta tavoite oli saada raportoitu luvusto siirrettyä Controllerista ulos ja jatkojalostettavaksi asiakkaan muihin tarpeisiin ja muihin järjestelmiin. Emme siis keskittyneet tässä vaiheessa Excel-siirron ulkoasuun.

Jatkon osalta työstämme parhaillaan raporttien PDF-tulostuksen ensimmäistä vaihetta. numeroiden ja ulkoasun osalta. Excel-tulosteiden kohdalla keräämme asiakaspalautetta ja muovaamme numeroiden lisäksi myös ulkoasua, jos se koetaan laajemmin tarpeelliseksi Netvisorin ja uuden Controllerin asiakaskunnassa.


Terveisin


Pekka Kotovaara

Visma Netvisor  

J

Jaana Tonteri

07-09-2022 10:57 am tekijä Jaana Tonteri

Mikähän on aikataulu näiden raporttien kehityksen osalta? Toistaiseksi ovat ulkoasultaan käyttökelvottomia.


6 henkilöä tykkää tästä
P

Petteri Putkonen

28-09-2022 8:46 am tekijä Petteri Putkonen

Kyllä. Perusasioita, jotka toivoisi tulevan pikaisesti kuntoon. Tämä välivaihe on kyllä harmittavan huonossa hapessa raporttien osalta, varsinkin kun tuotetaan ennusteita/(budjetointia) sidosryhmille ja asiakkaille näin loppuvuonna...mielelläni kuulisin pikaisen vastauksen Vismalta tähän.


4 henkilöä tykkää tästä
K

Kaisa Sorsa

Visma

28-09-2022 9:31 am tekijä Kaisa Sorsa

Hei!


Kiitos Controlleria koskevista palautteista. Olemme teihin henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme Controlleria koskevat palautteet ja kehitystoiveet kanssanne läpi.


Terveisin,


Kaisa / Netvisor

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin