Netvisorin Communityn käyttö

Tervetuloa Netvisorin Communityyn! Täällä voit lukea Netvisorin uutisia ja tärkeitä tiedotteita, saada tietoa Netvisorin käytöstä käyttövinkeistä sekä kysyä kysymyksiä Netvisorin asiantuntijoilta ja keskustella muiden Netvisorin käyttäjien kanssa keskustelut-osioissa! Keskustelut on jaettu kolmeen eri osioon: Taloushallinto & reskontrat, Palkanlaskenta & työaika, sekä Rajapinta & integraatiot.  

Voit aloittaa uusia keskusteluja vain keskustelut-osioissa. Voit kuitenkin kommentoida viestejä kaikissa osioissa. Joitain viestejä on lukittu, jolloin niitä ei pysty kommentoimaan.

Sinun pitää kirjautua tukisivuille, että voit kirjoittaa uusia viestejä tai kommentoida viestejä. Lue ohjeet tukisivuille rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen. Kirjautuneena voit myös tilata sähköpostimuistutuksen eri osioihin (esimerkiksi tiedotteisiin) tulevista viesteistä tai tiettyyn viestiin tulevista kommenteista.


HUOMAA, että Netvisorin Communityn viestit ovat julkisia, joten älä kirjoita tai lataa Communityyn mitään yksityistietojasi tai yrityksesi tietoja sisältävää. UUDEN VIESTIN KIRJOITTAMINEN


  1. Siirry haluamaasi keskusteluosioon ja napsauta Uusi aihe -painiketta.  2. Kirjoita viestin otsikko ja varsinainen viesti. Voit käyttää muotoiluja viestikentässä. Voit myös luoda linkkejä ja tuoda viestikenttään kuvia ja videoita.  3. Voit liittää tiedostoja viestiisi napsauttamalla Liitä tiedosto -painiketta. Muut käyttäjät tai Netvisorin asiantuntijat voivat ladata tiedoston omalle koneelleen viestistä.
  4. Kun viesti on valmis, valitse En ole robotti -valintaruutu ja julkaise viesti communityyn napsauttamalla Tallenna-painiketta.VIESTIIN KOMMENTOIMINEN


  1. Etsi haluamasi viesti Netvisorin communitystä ja avaa se napsauttamalla sen otsikkoa.
  2. Napsauta Paina tästä lisätäksesi kommentin -kenttää.  3. Kirjoita vastauksesi tekstikenttään. Voit käyttää muotoiluja ja lisätä linkkejä tai kuvia.
  4. Voit liittää tiedostoja vastaukseesi napsauttamalla Liitä tiedosto -painiketta. Muut käyttäjät tai Netvisorin asiantuntijat voivat ladata tiedoston omalle koneelleen viestistä.
  5. Kun vastauksesi on valmis, julkaise vastaus napsauttamalla Lähetä kommentti -painiketta.OSIOIDEN JA VIESTIEN SEURAAMINEN


Kun olet kirjautunut tukisivuille, voit seurata Communityn osioita tai yksittäisiä viestejä. Silloin saat sähköpostiviestin aina, kun seuraamaasi osioon tulee uusi viesti tai seuraamaasi viestiin tulee uusi kommentti.


Voit seurata Communityn osiota siirtymällä haluamaasi osioon ja napsauttamalla Seuraa-painiketta.


Voit seurata yksittäistä viestiä avaamalla kyseisen viestin ja napsauttamalla viestin yläreunassa Seuraa-painiketta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu