Rekisteröitymällä Netvisorin tukiportaaliin, voit seurata tukipyyntöjäsi yhdellä silmäyksellä. Rekisteröityminen on nopeaa. Avaa tukiportaali osoitteessa: http://support.netvisor.fi ja klikkaa sivun ylälaidasta "Kirjaudu tukeen".

Klikkaa "Rekisteröidy palveluumme".

Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja vahvista klikkaamalla "En ole robotti".

Klikkaa "Rekisteröi". Saat vahvistuksen rekisteröitymisestä selaimeen.

Kirjaudu sähköpostiisi ja avaa Netvisor-tukiportaalin lähettämä sähköposti. Viimeistele rekisteröityminen klikkaamalla sähköpostissa saamaasi linkkiä. Tämän jälkeen pääset asettamaan salasanasi.

Sähköposti on jo käytössä

Jos olet ollut jo yhteydessä Netvisor-tukeen sähköpostiosoitteellasi, saatat saada ylläolevan virheen, vaikket olisikaan ikinä kirjautunut tukisivuille. Voit aktivoida käyttäjäsi palaamalla edelliselle sivulle ja klikkaamalla "Unohditko salasanasi?". Saat tämän jälkeen sähköpostin, jonka ohjeita seuraamalla saat asetettua uuden salasanan.