SISÄLTÖ

Ostot-näkymä koostuu kahdesta osiosta - Omat asiakkaat ja Sujuvampi arki

Omat asiakkaat (ostot)

eScan Documentit: Näyttää montako käsittelemätöntä aineistoa yrityksessä on. Samaan näkymään pääsee Laajennokset > eScan aineiston käsittely -kohdasta.

Uudet ostolaskut: Näyttää montako uutta ostolaskua on yrityksessä, jotka ovat avoimet ostolaskut -näkymän uusi lasku -tilassa. Laskuilla ei ole annettu kiertoa (eli niillä ei ole asiatarkastajaa, eikä hyväksyjää), eikä niitä ole vielä asiatarkastettu. 

Kierrossa olevat ostolaskut: Näyttää laskujen määrän, jotka on laitettu asiatarkastus ja hyväksyntä -kiertoon. Kolmio -kuvakkeesta näkyy tarkemmin montako laskua odottaa asiatarkastusta ja montako odottaa hyväksyntää.

Erääntyneet ostolaskut: Näyttää yrityksen laskut, joiden eräpäivä on menneisyydessä.

Kohdistamattomat hyvityslaskut: Näyttää hyvityslaskujen määrän, joita ei ole kohdistettu. 

Ostolaskut ilman tositetta: Näyttää hyväksytyt ostolaskut, joilta puuttuu tosite. 

Ostolaskujen täsmäytys: Näyttää onko eroa ostoreskontran summaan ja yrityksen ostovelkatilien välillä. Mikäli kaikki täsmää näytetään tarkistusmerkki -ikoni, mikäli on eroa, näytetään varoituskolmio -ikoni. Jos näkymän hakuajan sisällä on yksikin päivä, jolloin on erotusta, tästä näytetään varoituskolmio, vaikka erotus olisi hakuajan viimeisenä päivänä kunnossa. 

Sujuvampi arki (ostot)

Ostolaskuja yhteensä: Näyttää kuinka monta ostolaskua on saapunut Netvisoriin. Laskujen määrään haetaan tästä päivästä lähtien vuoden sisällä tulleet/tehdyt ostolaskut. 

Ostolaskut kanavittain: Näyttää mitä kanavia pitkin ostolaskut ovat saapuneet. Valintoina on skannatut, verkkolaskut ja käsinsyötetyt laskut.

Automaatiosäännöt: Näyttää kuinka monta automaatiosääntöä on luotu 

Tekoälyn osumatarkkuus: Näyttää millä prosentilla tekoälyn tiliöinti on osunut oikein. 

Laskun toimittajalla oletuskiertolista: Näyttää prosenttiosuuden, kuinka monella toimittajalla on käytössä oletuskiertolista

Ostolaskuilla oletuskiertolistat: Näyttää prosenttiosuuden, monella ostolaskulla on käytössä oletuskiertolista.

Ostolaskun toimittajalla oletustili: Näyttää prosenttiosuuden monellako toimittajalla on toimittajatietojen takana määritelty kirjanpidon oletustili.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.