Jotta ostolaskuraportti aukeaa, pitää minimissään olla lukuoikeudet ostolasku- ja toimittajaraportit -kohtaan toimintokohtaisissa oikeuksissa. Tällöin raportit saa auki, muttei pääse porautumaan vielä laskuille. Jotta laskut avautuvat, pitää olla lisäksi vähintään lukuoikeudet ostoreskontran perustoiminnot -kohtaan. Ostojen yhteenvetoraportin näkyminen vaatii vielä myös vähintään lukuoikeuden toimintokohtaisten oikeuksien kohtaan "maksusuoritusten hallinta". 


Valitaan haluttu raporttityyppi ja annetaan mahdolliset tietojen rajaukset. Näytä raportti -painikkeesta päästään näkemään haluttu raportti.

Ostolaskuraportti
Lähde: ostolaskut
Koostaa reskontran ostovelkatilanteen halutulta aikaväliltä toimittajittain. Päiväys kenttään voidaan valita joko laskun kirjauspäivä tai laskun päivä.
Maksusuoritukset huomioidaan myös samalta ajalta, jolloin raportti on vertailukelpoinen kirjanpidon ostovelkatilin saldon kanssa.

Ostojen yhteenvetoraportti
Lähde: ostolaskut
Ostojen yhteenvetoraportti koostaa ostolaskut ja maksut halutulta aikaväliltä.
Raportilta on nähtävissä ostolaskulle talletettu tiliöinti verokannoittain ja ostotileittäin, sekä maksujen osalta maksutapaerittely.
Huom! Tiliöinti haetaan ostolaskulta, ei ostolaskun tositteelta.
Tuoteryhmäraportti
Lähteeksi voidaan valita joko ostotilaukset tai ostolaskut.
Raportti näyttää ostolaskut, joiden laskuriveihin liittyy tuote, joka löytyy Netvisorin tuoterekisteristä. Esim. verkkolaskuina saapuneet laskut tai ostotilauksesta linkitetty ostolasku. Kyseinen raportti on tehty varastonseurantaan, esimerkiksi mitä tuotteita on tilattu varastoon.
Toimittajaryhmäraportti
Lähteeksi voidaan valita joko ostotilaukset tai ostolaskut.
Raportti näyttää laskut/ostotilaukset toimittajaryhmittäin per toimittaja. Toimittajatiedoista pääsee porautumaan varsinaisille laskuille.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.