Työajan kirjaaminen

Työajan syöttäminen voidaan tehdä joko tunneittain tai kellonajoittain. Asetus on palkkamallikohtainen ja sen valinta tehdään yrityksen Netvisorin täysversion palkkamallin asetuksissa kohdassa Palkat > Palkanlaskenta > Palkkamallien hallinta > Työajan kirjaus -välilehti

Mobiilisovelluksen Työaika -osion harmaasta palkista napauttamalla kirjataan automaattisesti kiinteä päiväkohtainen työaika. Vihreästä plussasta voi manuaalisesti muokata tuntikirjausta muokkausnäkymässä.

Näytä lisätiedot

Muokkausnäkymässä voi muokata myös lisätietoja, esimerkiksi kustannuspaikkaa. "Näytä lisätiedot" -valikosta avautuvat selite ja kustannuspaikat.

Palkkajaksokohtaiset kirjaukset

Palkkajaksokohtaisia kirjauksia ei ole toistaiseksi mahdollista kirjata mobiilisovelluksessa. Tämä on mahdollista Netvisorin selainversiossa.

Lisää loma tai poissaolo

Työajankirjauksen näkymällä on mahdollisuus tehdä työaikamerkintä pidemmälle ajanjaksolle kerralla yhdellä kirjauksella. Tämä tapahtuu klikkamalla "Lisää loma tai poissaolo" -painikkeesta viikkonäkymässä.


Poissaolon voi kirjata maksimissaan 30 päivän mittaiseksi. Työaikamerkintöjen poistaminen massana ei ole mahdollista.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.