Netvisoriin voi tuoda työaikakirjauksia ulkoisesta ohjelmistosta rajapintaresurssilla workday.nv. Samaa rajapintaresurssia käyttäen on myös mahdollista tuoda esimerkiksi poissaolotietoja. Workday.nv resurssilla tuodut tiedot kohdistetaan Netvisorin kirjauslajeihin (Palkat - Palkanlaskennan asetukset - Kirjauslajit). Kohdistus tehdään kirjauslajin numerolla, jonka pystyy asettamaan kirjauslajin asetuksista klikkaamalla kirjauslajin nimeä. Jotta tuotavat tuntitiedot kohdistuvat Netvisorissa oikeille kirjauslajeille, tulee kirjauslajien numeroinnin olla samanlainen sekä Netvisorissa että lähdejärjestelmässä.

Työaikakirjauksen tuontimetodin valinta

Vaihtoehtona replace (korvaa) tai increment (lisää uutena).

Tuontikäsittely replace ylikirjoittaa aiemmin samalle päivälle tehdyt tuntikirjaukset, jotka ovat tilassa avoin/kuitattu. Mikäli kuitenkin samalle päivälle löytyy jo Netvisorista tuntimerkintöjä, jotka ovat joko tilassa hyväksytty tai maksettu, tällöin samalle päivälle ei voi tuoda tunteja/poissaoloja käyttäen tuontikäsittelyä replace.

Tuontikäsittely increment tuo uudet tuntikirjaukset mahdollisten aiempien samalle päivälle tehtyjen kirjausten lisäksi uusina kirjauksina riippumatta siitä missä tilassa aiemmat kirjaukset ovat.

Suositeltavaa tuoda tiedot päiväkohtaisesti

Suositus on että tunnit tuodaan päiväkohtaisesti. Jos tunnit tuodaan könttänä esim. palkkajakson ensimmäiselle tai viimeiselle päivälle, menetetään Netvisorissa mahdollisuus tiettyjen seurantojen käyttöön - esim. 14 päivän sääntö lomakertymissä. Samoin tulorekisterin vapaaehtoisia poissaolotietoja ei käytännössä voisi hyödyntää, ilman että tietoja muokattaisiin käsin ilmoitukselle.

Tuntikirjauksen kohdistaminen palkansaajalle

Kohdistus palkansaajaan tehdään elementissä employeeidentifier. Kohdistus voidaan tehdä joko palkansaajan numerolla (suositus), palkansaajan netvisorkey:llä tai henkilötunnuksella. Palkansaajan numeroa käytettäessä palkansaajat tulee numeroida vastaaviksi lähdejärjestelmän kanssa. Tämä onnistuu Netvisorissa palkansaajalistauksen kautta valitsemalla palkansaajan, ja syöttämällä Palkansaajan numeron palkansaajan asetuksiin.