Lomakalenterista voidaan tarkastaa työntekijöiden kirjaamia lomia ja/tai poissaoloja. Käyttäjä näkee yrityshierarkian hyväksyntäoikeuden mukaisten henkilöiden lomat ja poissaolot. Palkansaaja näkee vain omat lomat ja poissaolonsa näkymältä. Lomakalenteriin pääsee kohdasta: Työaika > Lomat ja palkat > Lomakalenteri

Vaihtoehtoisesti lomakalenteri -näkymään pääsee kohdasta: Palkat > Lomat > Lomakalenteri

Lomakalenterin avulla voidaan tarkistaa useamman palkansaajan kirjatut lomapäivät ja/tai poissaolot yhdeltä raportilta. Raportilla kalenteripäivälle näytetään aina sille kohdistetun kirjauslajin numero.

Poissaolot ja lomapäivien tyypit määritellään kirjauslajeissa:

Palkat > Asetukset > Palkanlaskennan asetukset > Kirjauslajit

Itse kirjatut lomat ja poissaolot ovat palkansaajakohtaisesti kirjattu työajan kirjaukseen.

Lomakalenterin haussa on oletuksena lomanmääräytymisvuosi. Hakupäivämääriä voi vapaasti muokata ja raportti on mahdollista tallentaa Excel-tiedostona.

Poissaolotyyppi -listauksesta löytyvät kaikki kirjauslajit, joiden luonne on joko "Muu poissaolo" tai "Vuosiloma".

Tässä käyttöohjeessa kerrottuna tarkemmin: Kirjauslajit