Lomakalenterista voidaan tarkistella työntekijöiden kirjaamat lomat ja/tai poissaolot. Käyttäjä näkee yrityshierarkian mukaan henkilöiden lomat ja poissaolot. Palkansaaja itse näkee vain omat lomat ja poissaolot.

Lomakalenterin avulla voidaan tarkistaa lomapäivät ja poissaolot yhdeltä raportilta.

Poissaolot ja lomapäivien tyypit tulevat kirjauslajeista:

Palkat > Asetukset > Palkanlaskennan asetukset > Kirjauslajit

Kirjatut lomat ja poissaolot ovat palkansaajakohtaisesti kirjattu työajan kirjaukseen.

Lomakalenterin haussa on oletuksena lomanmääräytymisvuosi. Hakupäivämääriä voi vapaasti muokata ja raportti on mahdollista tallentaa Exceliin.

Poissaolotyyppi -listauksesta löytyvät kaikki kirjauslajit, joiden luonne on "Muu poissaolo" tai "Vuosiloma".

Käyttöohje: Kirjauslajit