Lomakalenterista voidaan tarkistella työntekijöiden kirjaamat lomat ja/tai poissaolot. Käyttäjä näkee yrityshierarkian hyväksyntäoikeuden mukaan henkilöiden lomat ja poissaolot. Palkansaaja itse näkee vain omat lomat ja poissaolot.

Palkat > Lomat > Lomakalenteri

Työaika > Lomat ja palkat > Lomakalenteri

Lomakalenterin avulla voidaan tarkistaa useamman palkansaajan lomapäivät ja poissaolot yhdeltä raportilta.

Poissaolot ja lomapäivien tyypit tulevat kirjauslajeista:

Palkat > Asetukset > Palkanlaskennan asetukset > Kirjauslajit

Kirjatut lomat ja poissaolot ovat palkansaajakohtaisesti kirjattu työajan kirjaukseen.

Lomakalenterin haussa on oletuksena lomanmääräytymisvuosi. Hakupäivämääriä voi vapaasti muokata ja raportti on mahdollista tallentaa Exceliin.

Poissaolotyyppi -listauksesta löytyvät kaikki kirjauslajit, joiden luonne on "Muu poissaolo" tai "Vuosiloma".

Käyttöohje: Kirjauslajit