Tarkastusraportin avulla voidaan katsoa, kuinka paljon tuotteita on varastossa ja missä paikoissa.

Voit luoda raportin eri kriteerien perusteella, esim. tietyn päivämäärän perusteella. Jos haluat, että kaikki tuotteet näytetään, jätä tuotekentät tyhjiksi ja napsauta ''Hae''.

Rastita "Näytä per sijainti" -ruutu, jos haluat nähdä tuotteet niiden sijaintipaikoissa.

Napsauta "Lataa taulukko", jos haluat ladata tiedot Excel-taulukkoon.