• Perusta seuraava tilikausi hyvissä ajoin ennen nykyisen päättymistä. Vain perustetuille tilikausille voidaan kirjata laskuja ja tositteita, myöskään jaksottaminen ei onnistu tilikaudelle jota ei ole olemassa järjestelmässä.
  • Erottaako tase ja tuloslaskelma? Syynä tähän voi olla erottava tosite, eli Debet-Kredit -saldo ei täsmää. Nopea tärppihaku:

1. Taloushallinto>Raportointi>Kirjanpidon raportointi>Tositeselailu
    2. Valitse aikaväli, jolta tositteita haetaan (usein koko kuluva tilikausi, mutta joskus erotus voi olla myös aiemmillakin tilikausilla)
    3. Ruksaa kohta "Näytä vain erottavat tositteet"
    4. Painetaan "Näytä raportti" -nappia.
    5. Listaukseen saisi tulla vain tilinpäätöstosite, muut erottavat tositteet yleensä paljastavat virheellisen/puuttuvan viennin
  • Täsmäytysnäkymä on viimeistään tilinpäätöksessä saatava kuntoon, Netvisor-järjestelmässä suosittelemme kuitenkin tekemään täsmäytyksen viimeistään kuukauden alv-lukituksen ollessa ajankohtainen. Kun täsmäytystä tekee koko ajan, niin tilinpäätöksessä on vähemmän työtä.