Lomien syötön helpottamiseksi työajankirjauksessa on toiminto, jolla voi syöttää päivämäärävälille lomat yhdellä kerralla. Automatiikka laskee tarvittaessa mukaan myös lauantait. Toiminto löytyy sivun yläreunasta Lisää loma/poissaolo -linkistä.

Toiminto avatuu omaan ikkunaansa, jossa voi kalenterista hakea päivämäärät ja antaa kirjaukselle kustannuspaikan. 

Kirjauslaji "Vuosiloma" ei ole oletuksena kaikilla palkkamalleilla, joten mikäli listauksesta puuttuu sopiva kirjauslaji vuosiloman kirjaamiseen, voit luoda uuden kirjauslajin.

Lomien ja poissaolojen kirjauslajeja hallitaan kirjauslajien hallinnassa:

Palkat > Asetukset > Palkanlaskennan asetukset > Kirjauslajit- välilehti.

Vuosilomat kirjataan aina kokonaisina vuosilomapäivinä Netvisorin työaikaan. Vuosilomien osalta yksikkö tulee aina olla päivä, ei tunti. Lomapäivät kirjataan ma-la, joten mikäli lauantai ei kuluta lomapäiviä, on lomapäivät käytävä muokkaamassa työajan kirjausnäkymästä.

Kirjattavissa olevien lomapäivien määrän näet Työajan kirjaus -näkymän oikeasta yläkulmasta. Viemällä hiiren lomapäiväsaldon päälle näet paljonko sinulla on Pidettävissä olevia lomapäiviä, montako niistä on jo suunniteltu pidettäväksi (eli kirjattu työaikakirjauksiin tulevaisuuteen) ja montako lomapäivää on vielä kirjattavissa. Samat tiedot pitäisi löytyä palkkalaskelman lomatiedoista.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.