Asiakaskohtaisia erääntyneitä saatavia pääset tarkastelemaan seuraavasti: Myynti > Korko ja perintä > Asiakaskohtainen perintä. Raportilla on huomioitu myös mahdolliset maksuohjelmat, jotka näkyvät näkymän oikeassa laidassa.

"Valitse kentät"- painikkeesta voit valita kentät jotka haluat näkyviin. Voit myös tehdä haluamasi ryhmittelyn "Ryhmittele"- valikosta. "Suodata"- kohdassa voit valita pudotusvalikosta esimerkiksi asiakasnimen ja kirjoittaa sitten viereiseen laatikkoon haluamasi asiakkaan nimi. "Päivitä näkymä"- painikkeesta päivitetään näkymään tekemäsi valinnat. Voit tallentaa tiedot tekemilläsi hakuehdoilla "Tallenna Excel- tiedostona"- linkistä.

Sivun oikeassa ylälaidassa voit rajata saatavat, jotka ovat olleet erääntyneenä jonkin tietyn ajanjakson verran, esimerkiksi 5 päivää.  Kun haluttu päivien määrä on annettu, paina "Näytä"- painikkeesta.