Tällä hetkellä Netvisorin raporteilla ei ole mahdollista raportoida tarjouksia ja tilauksia myyjäkohtaisesti, eli myyjärajaus puuttuu raportin parametreista. Asian voi kuitenkin kiertää/ratkaista seuraavalla tavalla:

1. Perusta uusi kohdelaskennan otsikko "Myyjät" ja lisää sen alle jokainen yrityksen myyjä. Tämä onnistuu valitsemalla valikosta Taloushallinto > Asetukset > Laskentakohteiden hallinta.

2. Kun myyjä tekee uuden tarjouksen/tilauksen, merkitsee hän itsensä laskun Myyjä- kenttään ja lisäksi riviosaan jokaiselle tuoteriville. Tämä edellyttää, että myynnin perustiedoissa on valittuna "Myyntilaskujen oletuslaskentakohteet - Laskurivikohtainen:".

3. Nyt voimme raportoida halutun myyjän tekemät tarjoukset. Myynti > Tarjoukset > Tarjousluettelo

Painetaan täältä laajennettu haku ja kentästä laskentakohdehierarkia valitaan haluttu myyjä. Tämä tuo listaukseen kaikki tarjoukset, joissa löytyy tämä myyjä laskentakohde. Raportin voi tallettaa ja antaa tälle haluttu nimi, jolloin tämän hakuehto löytyy suoraan tarjousluettelosta.

Vastaava raportti tilauksista saadaan Myynti > Tilaukset > Tilausluettelo ja haetaan laskentakohdetta laajennetun haun kautta.  Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.