Netvisor Community on kaikille käyttäjillemme avoin kanava ja hyödynnettävissä ympäri vuorokauden. Täällä julkaisemme käyttäjillemme mm. ajankohtaisia tärkeitä tiedotteita, tuoteuutisia sekä viikottaisia vinkkejä Netvisorin tehokkaaseen käyttöön. Pysy ajantasalla uusimmista aiheista ja tutustu Netvisor Communityyn täältä!

Communityyn pääset siirtymään myös suoraan tukisivustoltamme:

Tai suoraan Netvisorista oikean yläkulman Ohje-valikosta:

Communityyn kirjautuminen

Communityyn kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin tukiportaaliin. Kirjautuneena käyttäjänä voit seurata eri aihealueidein uusia julkaisuja ja osallistua Communityssä käytäviin keskusteluihin.

Pääset rekisteröitymään ja kirjautumaan tukiportaaliin seuraavien ohjeidemme avulla: Tukiportaaliin rekisteröityminen ja Tukiportaaliin kirjautuminen

Julkaisujen tilaaminen

Voit tilata Netvisor Communityn uusimmat julkaisut suoraan sähköpostiisi, jolloin saat itsellesi heti tiedon tuoreimmista päivityksistä ja tiedotteista. Uusien julkaisujen tilaaminen onnistuu

1. Kirjaudu ensin sisään tai rekisteröidy tukiportaaliin tästä linkistä: https://support.netvisor.fi/fi/support/login

2. Kirjautumisen jälkeen siirry takaisin Commynityyn ja täällä haluamaasi julkaisuosioon osion nimestä tai "Näytä kaikki" painikkeesta.

3. Avautuvasta näkymästä valitse tämän jälkeen oikeasta yläkulmasta "Seuraa" painike, jonka jälkeen saat uusista aihealueen julkaisuista ilmoitukset suoraan sähköpostiisi.

Kun olet tilannut itsellesi ilmoitukset julkaisuosion uusista aiheista, päivittyy painike "Seurataan" tilaan. Asiakaspalvelumme suosittelee tilaamaan ilmoitukset etenkin tärkeistä tiedotteista, tuoteuutisista sekä asiantuntijoidemme julkaisemista käyttövinkeistä.

Communitystä löydät neljä erilaista julkaisuosiota, joihin olemme koonneet tiettyä aihealueita koskevia asioita.

Tärkeät tiedotteet

Täällä tiedotamme Netvisorin käyttäjiä esimerkiksi asiakaspalvelun poikkeusaukioloajoista, huolto- ja käyttökatkoista sekä mahdollisista häiriötilanteista

Tuoteuutiset

Tuoteuutisia seuraamalla pysyt ajan tasalla Netvisorin uusimmista ominaisuuksista ja päivityksistä. Julkaisemme täällä viikottain julkaisutiedotteen tuotetta koskevista päivityksistä sekä tuotekehityksemme tiedottaa uusista ominaisuuksista.

Käyttövinkit

Käyttövinkit-osiosta löydät asiantuntijoidemme parhaat vinkit Netvisorin tehokkaaseen käyttöön. Jaamme osiossa viikottain eri aihealueiden käyttövinkkejä niin palkanlaskijoille kuin kirjanpitäjillekin ja täältä löydät myös esimerkiksi rajapintaa koskevia vinkkejä.

Keskustelut

Keskustelut-osiossa voit käydä vapaata keskustelua muiden Netvisor käyttäjien kanssa sekä jakaa omia ideoitanne Netvisorin käyttöön liittyen. Asiakaspalvelumme vastaa täällä myös arkisin kysymyksiinne. Community on kaikille käyttäjille avoin ja julkinen alusta, joten ethän jaa täällä arkaluontoista tietoa.