Kohdelaskentaraportoinnilla voidaan tarkastella tilisaldoja ja tapahtumia kohdelaskentaan liittyen. Raporttinäkymässä on myös budjettiseuranta. Laskentakohderaportille pääsee käyttäjä, jolle on asetettu Toimintokohtaiset oikeudet- näkymästä muokkausoikeus "Perusraportointiin" ja vähintään lukuoikeus "Kirjanpidon raporttihakuehtoihin".

Raportit:

• Kohdelaskentataulukko
  • Kohdelaskentataulukko tuloslaskelmamuodossa
  • Kohdelaskentataulukko kohteittain tuloslaskelmamuodossa
  • Kohdelaskennan tapahtumataulukko
  • Laskentakohdevertailuraportti
  • Controller-näkymä lohdelaskentataulukkona (Vaatii Tunnusluvut ja johdon raportoinnin päälle)

Raporttiehdoissa valitaan tarvittavat tapahtumarajoitukset päivämääriin ja tili- ja muihin ehtoihin liittyen.

Laskentakohteiden osalta voidaan valita tai rajata halutun otsikon kohteita, sekä poimia useita alakohteita ehdoksi. Useiden kohteiden poiminta tapahtuu monivalintlaatikosta CTRL-painike alaspainettuna.

Raportti näyttää rajausehdoilla laskettuna kohdeotsikon alaiset tilisaldot ja niiden budjettivertailun. Välilehdillä näytetään raporttitiedot otsikoittain. Mikäli raportilla on käytetty eri otsikoiden laskentakohteiden yhdistelmää rajauksena, niin myös sellaiset tapahtumarivit, jotka ovat vastaavalla otsikkotasolla kohdistamattomia, otetaan mukaan. Ne voi rajata pois näkyvistä näytä vain kohdistetut -linkistä. Vastaavasti budjettiseurannan voi rajata pois näkymästä.