Raportin avulla saat yleiskuvan varastonarvosta - eli omakustannushinnat kerrottuna varastossa olevien tuotteiden määrällä.

Klikkaa "Etsi" ja vieritä alaspäin, josta löydät varaston kokonaisarvon.

HUOM! Jos haluat, että kaikki tuotteet näytetään kaikissa sijainneissa, jätä tuote- ja sijaintikentät tyhjiksi. Muussa tapauksessa voit valita tietyt tuotteet tai sijainnit, jotka näytetään raportissa.

Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa "Lataa taulukko" -painiketta, jos haluat ladata tiedot Excel-taulukkoon.