Resurssi: matchpayment.nv

Resurssilla on mahdollista kohdistaa myyntisuoritus myyntilaskulle tai myyntitilaukselle. Käsittelytapojat ovat seuraavat: "normal" (normaali), "rounding" (pyöristys), "discount" (alennus), "partialpayment" (osasuoritus), "overpayment" (ylisuoritus), "notargeting" (ei kohdisteta), "collection" (perintä) tai "creditloss" (luottotappio). Käsittelytavat toimivat samalla tavalla, kuin Netvisorin käyttöliittymässä.

Jotta kohdistus voidaan tehdä, tulee sekä myyntilasku tai -tilaus että myyntisuoritus löytyä Netvisorista. Myyntisuoritus ei saa olla kohdistettuna myyntilaskulle tai -tilaukselle. Kohdistus tehdään myyntilaskun- tai tilauksen Netvisor Keyn ja myyntisuorituksen Netvisor Keyn avulla. 

Jos käsittelytapana käytetään arvoa notargeting, ei elementti "invoicenetvisorkey" ole pakollinen. Tällöin suorituksesta muodostetaan tosite maksutilin ja myyntisaamisten oletustilin mukaisesti, mutta sitä ei kohdisteta mihinkään myyntilaskuun.

TasoElementtiMuotoIlmentymiäKuvausEsimerkki
rootrootAggregaatti1  
1matchpaymentAggregaatti1  
2handlingtype
Merkkijono1Käsittelytapa: normal, rounding, discount, partialpayment, overpayment, notargeting, collection tai creditlossrounding
2
paymentnetvisorkey
Numeerinen
1Suorituksen Netvisor avain
1
2invoicenetvisorkey
Numeerinen
Laskun Netvisor avain (ei pakollinen, mikäli käsittelytapa on notargeting)
1


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.