YKSIKÖT

Kielen valinta

Voidaan valinta, minkä kielisiä tietoja sivulla näytetään. Valittavissa on suomi, englanti ja ruotsi. Kunkin yksikön muokkaustilasta nähdään sen kaikki kieliversiot, mutta kielen valinna avulla voidaan nopeasti katsoa tietojen käännöstilanne.

Uuden luominen

Uuden yksikön voi luoda toiselta välilehdeltä. Yksikkö voidaan saman tien tallentaa kolmella eri kielellä.

Muokkaaminen

Yksikköä pääsee muokkaamaan sen nimeä klikkaamalla. Muokkaus on samanlainen kuin uuden luominenkin.

Poistaminen

Yksikön voi poistaa sen perässä olevasta punaisesta raksista.