Kuittien skannaaminen taloushallintoon sähköisesti mahdollistaa, että paperikuiteista ja -tositteista voidaan luopua kokonaan ja taloushallinto arkistointeineen saadaan täysin sähköiseksi. Sähköinen kuittien siirto vähentää myös asiakkaiden tilitoimistokäyntien tarpeen minimiin, koska aineistoja ei tarvitse enää siirtää tilitoimistoon fyysisesti.  

eScan- ja Mobil Scanner -palveluiden avulla onnistuu kuittien sähköisten kuvien ja paperimuotoisten ostolaskujen skannaaminen Netvisoriin. Laskun kuva tai kuitti voidaan lähettää Netvisoriin sähköpostin liitetiedostona tai tuoda Netvisoriin Visma Scanner -mobiilisovelluksella. Kun kuitteja lähetetään sähköpostitse, voi yhdessä tiedostossa tuoda useamman kuitin. Sovelluksen voi ladata iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Googlen Play-kaupasta. Palvelu on tarkoitettu sekä tilitoimistojen että loppuasiakasyritysten käyttöön.

Sähköpostitse käytettävä escan ei vaadi käyttäjätunnusta ohjelmaan, mutta sähköpostiosoite pitää olla lisätty escan asetukset > escan-aineistotuonnin sähköpostiosoitteet näkymään. Jos käyttää puhelimen mobilscanneria, tämä vaatii Netvisor käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnuksen lisäämisessä tulee huomioida, että käyttäjälle tulee tällöin myös pääsy Sähköisen allekirjoittamisen näkymään.


Mikäli käyttäjällä on käytössään Netvisorin Matka- ja kululaskut -lisäpalvelu eli Matkat -palvelu (käyttäjä pitää olla perustettu käyttäjäksi Netvisoriin ja palkansaajaksi yritykseen sekä palkansaajan tiedoissa pitää olla ruksattuna päälle Matkat -palvelu), kuittien skannaaminen sisältyy Matkat -palvelun kuukausiveloitukseen sekä sähköpostin kautta lähetettynä, että Visma Scanner -sovelluksen kautta tuotuna. 

Muussa tapauksessa jokaisesta tuodusta kuitista/kuvasta veloitetaan hinnaston mukainen transaktiomaksu tuontitavasta riippumatta. Mobiilisovelluksessa tämä tarkoittaa sitä, että jokaisesta lähetetystä kuitista tulee veloitus. Sähköpostitse jokaisesta sähköpostin mukana laitetusta erillisestä pdf-tiedostosta peritään erilliset tapahtumamaksut. Mikäli Matkat -palvelu aktivoidaan päälle kesken kuukauden, veloitetaan aktivointipäivään asti tuoduista kuiteista transaktiomaksu sekä Matkat -palvelun veloitus koko kuukauden osalta.

 Katso erilliset ohjeet eScan-aineiston tuonnista sähköpostitse, Mobil Scanner-mobiilisovelluksesta sekä eScan-aineiston käsittely Netvisorissa.   

 

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.