(Ostot > Toimittajat)

Myynti- ja ostoreskontrien oikeuksissa on mahdollista määrittää käyttäjille mm. asiatarkastusoikeudet toimittajien laskuille. Koska asiatarkastajalle voidaan antaa oikeudet kaikkien yrityksen toimittajien laskuja varten tai rajata oikeudet vain tiettyihin toimittajiin, näkyy hänen nimensä sen mukaisesti tällä välilehdellä.

Mikäli jokin asiatarkastaja halutaan nopeasti lisätä juuri tämän toimittajan asiatarkastajaksi, voidaan se tehdä klikkaamalla Lisää uusi asiatarkastusoikeus -linkkiä ja valitsemalla asiatarkastajan nimi valikosta.

Jos toimittajan laskujen asiatarkastamiseen ja hyväksymiseen halutaan käyttää ennalta määriteltyä kiertolistaa, voidaan se ottaa käyttöön valitsemalla linkin Kiertolistojen hallinta.

Valittavana olevista listoista valitaan ensin listan riviltä kohta Käytössä, ja sen jälkeen rivin oikeassa reunassa olevasta toimintopainikkeesta kohta 'Aseta toimittajan oletuskiertolistaksi'.