SISÄLTÖ

Henkilöstöhallinnon valvontanäkymässä nähdään palkanlaskentaprosessien tilat palkkamalleittain ja henkilöittäin. Näkymästä pääsee helposti tarkastamaan kerralla kaikkien palkansaajien työaikojen, matkalaskujen ja palkanlaskentavaiheiden tilat. Näkymässä kaikki tehdyt vaiheet näkyvät vihreällä värillä. 

Näkymään pääset kohdasta: Palkat > Henkilöstö > Henkilöstöhallinnon valvontanäkymä


Henkilöstöhallinnon valvontanäkymässä näkee oletuksena kuluvan palkkajakson työaikojen, matkalaskujen tietojen ja palkanlaskennan tilat. Jokaisella palkkamallilla on oma taulukkonsa.

  • Punainen: Vaihe on tekemättä
  • Keltainen: Vaihe on kesken
  • Virheä: Vaihe on suoritettu

Henkilö

Palkansaajan nimestä pääsee porautumaan suoraan palkansaajan perustietoihin.

Työaikaseuranta


Työaikaseuranta sarakkeesta voi valita "Syöttö" tai "Hyväksyntä", joista pääsee työajan kirjausnäkymään. Linkistä voi syöttää tai hyväksyä suoraan työaikatietoja työajan kirjausnäkymästä kyseinen palkansaajan kohdalta.

Matkalaskut


Matkalaskut sarakkeesta voi valita "Syöttö" tai "Hyväksyntä", joista pääsee Avoimet matka- ja kululaskut -sivulle. Avoimissa matka- ja kululaskuissa voi muokata palkansaajan matkalaskuja.

Palkkalaskelma

Palkkalaskelma -sarakkeesta pääsee porautumaan palkanlaskentaprosessin eri vaiheisiin.

"Muodostettu" -linkistä pääsee palkkalaskelmalle, joka on palkanlaskentaprosessin vaiheessa "Käsittelemättömät palkkalaskelmat". Mikäli ruutu on virheä, avautuu palkkalaskelman suoraan muokkausnäkymässä.

"Tulostettu" -linkistä pääsee palkanlaskentaprosessin vaiheeseen "Tulostamattomat palkkalaskelmat", mikäli ruutu on punainen. Mikäli ruutu on vihreä, avautuu suoraan palkkalaskelman pdf-tulostusnäkymä.

"Maksettu" -linkistä pääsee palkanlaskentaprosessiin ruudun ollessa punainen tai vihreä.

"Kirjanpidossa" -linkistä pääsee palkanlaskentaprosessiin muodostamaan tositteen, mikäli ruutu on punaisena. Mikäli ruutu on vihreä, eli tosite on muodostettu, avautuu tällöin kyseinen palkanlaskennan tosite.

Palkkajaksojen selaus

Palkkajaksoja voi tarkastella ja selata palkkamalleittain taulukoiden "Edellinen palkkajakso"- ja "Seuraava palkkajakso" -linkeillä.

Käyttöoikeudet

Henkilöstöhallinnon valvontanäkymään pääsyä varten pitää palkanlaskennan toimintokohtaisissa oikeuksissa olla palkanlaskennan oikeuksissa kohdassa Palkanlaskenta luku- tai muokkausoikeus. Sivulle pääsemiseen ei vaadita palkanlaskijan roolia (P-roolia), mutta palkkalaskelmien näkemiseen ja niiden käsittelemiseen vaaditaan kyseinen rooli.
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.