Henkilöstöhallinnan valvontanäkymässä nähdään palkanlaskentaprosessien tilat palkkamalleittain ja henkilöittäin. Näkymästä on helppo tarkastaa kerralla kaikkien palkansaajien työaika, matkalaskujen ja palkanlaskentavaiheiden tila. Kun kaikki vaiheet on suoritettu, näkymässä ovat kaikki ruudut vihreänä.

Palkat > Henkilöstö > Henkilöstöhallinnon valvontanäkymä


Henkilöstöhallinnon valvontanäkymässä näkee oletuksena kuluvan palkkajakson Matkat -palvelu (työaika ja matkalaskut) tietojen ja palkanlaskennan tilat. Jokaisella palkkamallilla on oma taulukkonsa.

  • Punainen: Vaihe on tekemättä
  • Keltainen: Vaihe on kesken
  • Virheä: Vaihe on suoritettu

Henkilö

Palkansaajan nimestä pääsee porautumaan palkansaajan perustietoihin, jossa ovat osoitetiedot, pankkitilinumero ja työsuhdeasetukset.

Työaikaseuranta


Työaikaseuranta sarakkeesta voi valita "Syöttö" tai "Hyväksyntä", joista pääsee työajan kirjausnäkymään. Linkistä voi syöttää tai hyväksyä suoraan työaikatietoja työajan kirjausnäkymästä.

Matkalaskut


Matkalaskut sarakkeesta voi valita "Syöttö" tai "Hyväksyntä", joista pääsee Avoimet matka- ja kululaskut -sivulle. Avoimissa matka- ja kululaskuissa voi muokata matkalaskuja.

Palkkalaskelma

Palkkalaskelma -sarakkeesta pääsee porautumaan palkanlaskentaprosessin eri vaiheisiin.

"Muodostettu" -linkistä pääsee palkkalaskelmalle, joka on palkanlaskentaprosessin vaiheessa "Käsittelemättömät palkkalaskelmat". Mikäli ruutu on virheä, avautuu palkkalaskelman suoraan muokkausnäkymässä.

"Tulostettu" -linkistä pääsee palkanlaskentaprosessin vaiheeseen "Tulostamattomat palkkalaskelmat", mikäli ruutu on punainen. Mikäli ruutu on vihreä, avautuu suoraan palkkalaskelman pdf-tulostusnäkymä.

"Maksettu" -linkistä pääsee palkanlaskentaprosessiin ruudun ollessa punainen tai vihreä.

"Kirjanpidossa" -linkistä pääsee palkanlaskentaprosessiin muodostamaan tositteen, mikäli ruutu on punaisena. Mikäli ruutu on vihreä, eli tosite on muodostettu, avautuu suoraan palkanlaskennan tosite.

Palkkajaksojen selaus

Palkkajaksoja voi tarkastella ja selata palkkamalleittain taulukoiden "Edellinen palkkajakso"- ja "Seuraava palkkajakso" -linkeillä.

Käyttöoikeudet

Henkilöstöhallinnon valvontanäkymään pääsyä varten pitää palkanlaskennan toimintokohtaisissa oikeuksissa olla palkanlaskennan oikeuksissa kohdassa Palkanlaskenta luku- tai muokkausoikeus. Sivulle pääsemiseen ei vaadita palkanlaskijan roolia (P-roolia), mutta palkkalaskelmien näkemiseen vaaditaan.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.