(Ostot > Ostolaskut > Ostolaskuluettelo)

Sivun yläreunassa näkyvät hakuehdot, joilla voidaan hakea listaukseen halutut ostolaskut. Ostolaskuja voi hakea esimerkiksi laskun tilan, toimittajan, käsittelijän ja lasku-/erä-/ ja maksupäivien mukaan. Haettua laskulistaa voi rajata ja käsitellä vielä tarkemmin haun jälkeen laskulistan ohessa olevien asetusten avulla.

Kaikkien laskujen listaaminen ilman hakuehtoja onnistuu jättämällä kaikki rajaukset tyhjiksi ennen listauksen hakemista.

Hakuehtojen mukaisten laskujen määrä näkyy painikkeen vieressä ja päivittyy aina hakuehtoja muutettaessa.

Kun kaikki halutut hakuehdot on annettu, voidaan ehtojen mukaiset laskut listata painikkeella. Ruudun vasemmassa reunassa olevilla valinnoilla hakuehtoja voidaan rajata tarkemmin.

Laskuluettelon ja sen asetusten toiminnot toimivat samalla tavoin kuin ostoreskontranäkymässä. Laskun tilan otsikot on mahdollista pienentää listauksen selkeyttämiseksi klikkaamalla otsikkoa hiirellä.

Asetuksista voidaan valita laskutaulukossa näytettävät sarakkeet. Jos laskuluettelon sarakkeita lisätään tai poistetaan näkyvistä, täytyy näkymä vielä päivittää Päivitä valinnat -painikkeella.

Hakuja on myös mahdollista tarkentaa hakusanojen avulla ja ryhmitellä listaukseen eri vaihtoehtoja apuna käyttäen. Laskuluettelo voidaan viedä Netvisorista Excel-tiedostona.