Resurssi: salesinvoicebatch.nv

HTTP-metodi: POST

Tällä resurssilla voi tuoda eränä myyntilaskuja, myyntitilaukset tulee tuoda yksitellen resurssilla salesinvoice.nv.

TasoElementtiMuoto ja pituusIlmentymiäKuvausEsimerkki
RootrootAggregaatti1
1salesinvoicebatchAggregaatti1
2sharedattachmentsAggregaatti0...1
3attachmentAggregaatti1...n
4mimetypeMerkkijono, max. 501Liitteen MIME-tyyppiapplication/pdf
4dataMerkkijono1Liitetiedosto Base64-enkoodattuna
Attr.typeMerkkijono1finvoice tai pdffinvoice
4filenameMerkkijono, max.2551Liitteen tiedostonimiattachment.pdf
4descriptionMerkkijono, max.1001Liitteen kuvausKuvaus
4printbydefaultKokonaisluku0...1HUOM! Ei saa antaa, jos annettu liitteen datan tyyppi on finvoice. Tällöin pyyntö hylätään
1 = true, 0 = false
1
4itemlinkAggregaatti1
5itemidentifierMerkkijono, max. 501
2itemsAggregaatti1
3itemAggregaatti1...n
4identifierMerkkijono, max. 501Laskuerän yhden laskun tunnistetieto
Määritetään itse

4itemdataXML1Validi SalesInvoice XMLKatso myyntilaskun tuonnin resurssikuvaus