Siirry pääsisältöön

Toimittajaryhmät

Tässä ohjeessa kerrotaan toimittajaryhmistä ja toimittajaryhmien hallinnasta Netvisorissa. Näkymässä voi selata olemassa olevia toimittajaryhmiä, luoda uusia toimittajaryhmiä ja poistaa toimittajaryhmiä.

Voit avata näkymän valitsemalla Toimittajarekisteri > Toimittajaryhmät.

SISÄLTÖ


​

Toimittajaryhmien hallinta

Toimittajien ryhmittelyä varten voidaan luoda erilaisia toimittajaryhmiä. Toimittajaryhmien hallinnan löydät Toimittajaryhmät -linkistä.


​


​

Toimittajaryhmät ovat listattuna taulukossa.


​


​
​

Uusi toimittajaryhmä

Uusi toimittajaryhmä lisätään painamalla toimittajalistauksessa "Lisää uusi toimittajaryhmä" -painiketta. Uudelle toimittajaryhmälle annetaan nimi ja se tallennetaan.

  • Paina toimittajalistauksessa Lisää uusi toimittajaryhmä -painiketta.

  • Anna uudelle toimittajaryhmälle nimi.

  • Tallenna toimittajaryhmä.


​

Ryhmän poistaminen

Toimittajaryhmän voi poistaa toimittajaryhmien listauksesta ryhmän nimestä ja poista painikkeesta. Jos toimittajaryhmä poistetaan ja ryhmään sisältää vielä toimittajia, palautuvat ne toimittajalistauksen kohtaan, joille ei ole määritelty toimittajaryhmää.

  • Valitse poistettava toimittajaryhmä toimittajaryhmien listauksesta.

  • Paina ryhmän nimen yhteydessä olevaa poista-painiketta.

  • Huomioi, että jos toimittajaryhmä sisältää vielä toimittajia, toimittajat palautuvat toimittajalistauksen kohtaan, joille ei ole määritelty toimittajaryhmää.


​

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä löydän toimittajaryhmien hallinnan?
​
Toimittajaryhmien hallinnan löydät Toimittajaryhmät -linkistä toimittajarekisterissä.

Miten luon uuden toimittajaryhmän?
​
Uusi toimittajaryhmä lisätään painamalla toimittajalistauksessa "Lisää uusi toimittajaryhmä" -painiketta, antamalla ryhmälle nimi ja tallentamalla se.

Miten poistan toimittajaryhmän?
​
Toimittajaryhmän voi poistaa toimittajaryhmien listauksesta ryhmän nimestä ja poista-painikkeesta.

Mitä tapahtuu toimittajille, kun toimittajaryhmä poistetaan?
​
Jos toimittajaryhmä poistetaan ja ryhmä sisältää vielä toimittajia, toimittajat palautuvat toimittajalistauksen kohtaan, joille ei ole määritelty toimittajaryhmää.


​

Avainsanat

toimittajaryhmät, toimittajaryhmien hallinta, toimittajarekisteri, uusi toimittajaryhmä, ryhmän poistaminen, Netvisor

Vastasiko tämä kysymykseesi?