Kun klikkaa ylhäältä oikealta omaa nimeä Netvisorista, voi muuttaa Omat perusasetukset kohdasta esimerkiksi omaa puhelinnumeroansa ja sähköpostiosoitetta. 

Samasta näkymästä voi myös vaihtaa käyttöliittymän kieltä. Vaihtoehtoina on suomi, englanti ja ruotsi. Tämä valinta tässä kohtaa on päällä niin kauan kunnes vaihdat kieltä uudestaan.

Omat perusasetukset

Viestintä- kohdassa voit valita mihin sähköpostiosoitteeseen saat mm. viestejä asiatarkastamattomista/hyväksymättömistä ostolaskuista ja mihin osoitteeseen saat tiedon mahdollisista häiriötiedotteista. Viestinnän oletuskanavana pitää tällöin olla email. 

Omat perusasetukset kohdan alla voit myös määritellä yrityskohtaisia poikkeuksia. Tämän avulla voidaan mm. määritellä eri sähköpostiosoite näkyville eri yrityksiin. Nämä yhteystiedot eivät vaikuta järjestelmäviestintätietoihin, vaan ne ovat aina samat yrityksestä huolimatta.

Sähköpostiosoitteen vahvistaminen. Jotta viestintä ostolaskuista toimii, pitää käytettävä sähköpostiosoite jatkossa vahvistaa käyttäjän itsensä toimesta. Tätä ei voi tehdä muun henkilön toimesta. Klikataan omaa nimeä ja mennään omat perusasetukset kohtaan. Sieltä viestintä -välilehdelle. Lisätään tänne sähköposti ja painetaan, vahvista osoite -linkkiä. Tästä tulee koodi syötettyyn sähköpostiin ja tämä pitää syöttää Netvisoriin. Tämä pitää tehdä vain kerran ja sen jälkeen osoite on vahvistettu. Jo vahvistetun sähköpostin voi vaihtaa vaihda linkistä. Jos vaihda ja vahvistus linkkejä ei näy, suosittelemme selaimen välimuistin tyhjentämistä. 

Netvisor ID

Netvisor ID on sovellus, jonka avulla voit tunnistautua luotettavasti ja vaivattomasti Netvisoriin. Tunnistautuminen tapahtuu sormenjälkitunnisteella tai omalla PIN-koodilla. Sovellus on vaihtoehto pankkitunnuksilla ja Mobiilivarmenteella kirjautumiselle. Netvisor ID -sovellukseen saat myös hyödyllisiä järjestelmätiedotteita. Tarkemmat ohjeet Netvisor ID -sovelluksesta löytyy omalta ohjesivultaan.

Viestinnän ajastus

Viestinnän ajastus välilehdellä voit määritellä milloin järjestelmästä lähetetään viestejä esim. tarkastettavista laskuista. Asetuksia voi myös määritellä yrityskohtaisesti.

Viestittävät asiat

Viestittävät asiat kohdasta voit valita mistä tapahtumista saat viestejä. Jotta saat viestejä ostolaskujen asiatarkistuksesta/hyväksynnästä ja mahdollisesti erääntyneistä ostolaskuista, pitää sinulla olla näihin oikeudet myynti- ja ostoreskontrien oikeuksissa.
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.