Kun klikkaa ylhäältä oikealta omaa nimeä Netvisorista, voi muuttaa Omat perusasetukset kohdasta esimerkiksi omaa puhelinnumeroansa ja sähköpostiosoitetta. 

Samasta näkymästä voi myös vaihtaa käyttöliittymän kieltä. Vaihtoehtoina on suomi, englanti ja ruotsi. Tämä valinta tässä kohtaa on päällä niin kauan kunnes vaihdat kieltä uudestaan.

Omat perusasetukset

 Omat perusasetukset kohdan alla voit myös määritellä yrityskohtaisia poikkeuksia. Tämän avulla voidaan mm. määritellä eri sähköpostiosoite näkyville eri yrityksiin. Nämä yhteystiedot eivät vaikuta järjestelmäviestintätietoihin, vaan ne ovat aina samat yrityksestä huolimatta.

Viestintä- välilehdellä voit valita mihin sähköpostiosoitteeseen saat mm. viestejä asiatarkastamattomista/hyväksymättömistä ostolaskuista ja mihin osoitteeseen saat tiedon mahdollisista häiriötiedotteista. Viestinnän oletuskanavana pitää tällöin olla email. 

Viestintä- sähköpostiosoitteen vahvistaminen. Jotta viestintä ostolaskuista ja Netboxi viesteistä toimii, tulee viestintä-välilehdelle olla lisättynä sähköpostiosoite. Tämä voidaan lisätä ja vahvistaa vain käyttäjän itsensä toimesta. Lisätään Viestintä- välilehdelle sähköposti ja painetaan, vahvista osoite -linkkiä. Tästä tulee koodi syötettyyn sähköpostiin ja tämä pitää syöttää Netvisoriin. Huom! Koodin saapumisessa voi kestää useita minuutteja. Sähköpostiosoitteen vahvistaminen pitää tehdä vain kerran ja sen jälkeen osoite on vahvistettu. Jo vahvistetun sähköpostin voi vaihtaa vaihda linkistä. Jos vaihda ja vahvistus linkkejä ei näy, suosittelemme selaimen välimuistin tyhjentämistä. 

Viestinnän ajastus

Viestinnän ajastus välilehdellä voit määritellä milloin järjestelmästä lähetetään viestejä esim. tarkastettavista laskuista. Asetuksia voi myös määritellä yrityskohtaisesti.

Viestittävät asiat

Viestittävät asiat kohdasta voit valita mistä tapahtumista saat viestejä. Jotta saat viestejä ostolaskujen asiatarkistuksesta/hyväksynnästä ja mahdollisesti erääntyneistä ostolaskuista, pitää sinulla olla näihin oikeudet myynti- ja ostoreskontrien oikeuksissa.

Lähetä viesti automaattisten muistutusten viikon aikana lähetettävistä laskuista - valinta lähettää kerran viikossa maanantaina sähköpostitse koonnin pian lähetettävistä muistutuksista, huomautuksista ja perintätoimeksiannoista / -kirjeistä. Vaatii käyttöön Automaattiset muistutukset ja perintä -palvelun.

Päivän aikana epäonnistuneet verkkolaskulähetykset - käyttäjä voi tilata sähköposti-ilmoituksen virheeseen jääneistä verkkolaskujen lähetyksistä.
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.