Netvisor-Severa -integraatioliittymän käyttö mahdollistaa Visma Severassa luotujen myyntilaskujen, tuntikirjausten ja matkalaskujen siirron Netvisoriin. Myyntilaskut saadaan kätevästi myyntireskontraan laskujen lähetystä ja suoritusten seurantaa varten sekä tuntikirjaukset ja matkalaskut palkanmaksua varten. Severan myyntilaskut on mahdollista tuoda Netvisoriin myös myyntitilauksiksi. Netvisorista saadaan siirrettyä ostolaskurivit Visma Severan projekteille joko jälleenlaskutusta tai kulujen seurantaa varten. Nämä kaikki siirrot tehdään aina manuaalisesti Netvisorin kautta, jolloin käyttäjällä on myös mahdollisuus varmistaa siirrettävien tietojen oikeellisuus.

Netvisor-Visma Severa -integraatioliittymän kautta siirtyy automaattisesti asiakas- ja tuoterekisteritiedot sekä laskentakohdetiedot. Käyttöönoton yhteydessä valitaan siirretäänkö asiakas- ja tuoterekisteritiedot Netvisorista Severaan vai toisinpäin. Integraatioliittymän siirtoasetuksissa on mahdollista valita mitä tietoja halutaan siirrettävän järjestelmien välillä sekä asettaa tarvittavat oletustiedot.

Netvisor-Severa -integraatioliittymä tukee myös valuuttalaskuja, jos Visma Severassa on kytketty päälle Monivaluuttaympäristö-lisäosa. Tässä tulee kuitenkin huomioida, että yrityksen kotivaluutan tulee olla sama molemmissa järjestelmissä, jotta laskut siirtyvät oikein.

Netvisor-Severa -integraatioliittymän käyttö kuuluu kaikkiin palvelupaketteihin. Netvisor-Severa -integraatioliittymän toiminteet löytyy "Laajennokset" -valikon alta.

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.