Pääset asettamaan yrityksesi perustiedot Netvisoriin "Yritysvalikko > Yrityksen perustiedot ja asetukset > Perustiedot" kautta. "Yrityksen perustiedot" -näkymän kenttiin syötetään yrityksen tiedot ja ne tallennetaan "Tallenna"-painikkeella. 


Telefax

Telefax-kenttä ei ole nykyisin enää käytössä Netvisorissa. Mikäli kenttään on tallennettu fax-numero, niin tämä tieto näytetään laskupohjalla. 

Kassa-alennus toleranssit 

kenttiin asetetaan päivät, kuinka monen päivän päästä kassa-alennuksen erääntymisestä saapunut viitesuoritus käsitellään kassa-alennuksena Netvisorissa ja kuinka suuri poikkeama summassa saa olla. Tolaranssipäivä ei vaikuta maksamiseen ja ja mikäli lasku sisältää kassa-alen, pitää se maksaa kassa-alen ajan sisällä, jotta ohjelma huomioi alennuksen. 

Suorituksien pyöristystoleranssi

kenttään asetetaan toleranssisumma, eli jos arvo on 0,01e, niin kaikki sentillä erottavat suoritukset kirjataan normaalisti ja sentti kirjataan pyöristyseroksi.

Yrityksen kieli

 kenttiin tallennetaan Netvisorissa käytössä olevat kielet (Englanti/Ruotsi). Yrityksen kotimainen kieli on automationa Suomi. Tämän lisäksi voidaan valita Yrityksen 1. ulkomainen kieli ja Yrityksen 2. ulkomainen kieli. Perusasetuksiin lisätyt kielet vaikuttavat tililuetteloon ja raportointiin. Kielivalinnat mahdollistavat tililuetteloon kielikäännökset.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.