Pääset asettamaan yrityksesi perustiedot Netvisoriin "Yritysvalikko > Yrityksen perustiedot ja asetukset > Perustiedot" kautta. "Yrityksen perustiedot" -näkymän kenttiin syötetään yrityksen tiedot ja ne tallennetaan "Päivitä"-painikkeella. Mikäli olet täydentänyt tietoja (tietoja ei ole päivitetty), mutta et haluakaan muuttaa niitä, voit kumota muutetut tiedot "Kumoa muutokset" -painikkeella.

"Kassa-alennus toleranssit" -kenttiin asetetaan päivät, kuinka monen päivän päästä kassa-alennuksen erääntymisestä saapunut viitesuoritus käsitellään kassa-alennuksena Netvisorissa ja kuinka suuri poikkeama summassa saa olla.

"Suorituksien pyöristystoleranssi" -kenttään asetetaan toleranssisumma, eli jos arvo on 0,01e, niin kaikki sentillä erottavat suoritukset kirjataan normaalisti ja sentti kirjataan pyöristyseroksi.

"Yrityksen kieli" - kenttiin tallennetaan Netvisorissa käytössä olevat kielet (Englanti/Ruotsi). Yrityksen kotimainen kieli on automationa Suomi. Tämän lisäksi voidaan valita Yrityksen 1. ulkomainen kieli ja Yrityksen 2. ulkomainen kieli. Perusasetuksiin lisätyt kielet vaikuttavat tililuetteloon ja raportointiin. Kielivalinnat mahdollistavat tililuetteloon kielikäännökset.

"Pankkitilit" -linkin taakse asetetaan yrityksen pankkitilitiedot. Löydät pankkitilien hallinnan ohjeen täältä.

"Laskutusosoitteet"-linkistä pääset tarkastelemaan yrityksesi laskutusosoitetietoja. Tarkemman ohjeen löydät täältä.

Yrityksen logoja voit hallita "Tulosteissa käyttävä logo" -linkin kautta. Ohjeet käyttöön löytyy täältä.

"Verotoimiston tiedot" -linkin taakse asetetaan verotoimistosta saadut tiedot. Ohjeen löydät täältä.

"Aineistotuonti eScan-palveluun" -linkistä pääset hallinnoimaan eScan-aineistotuonnin sähköpostiosoitteita. Ohjeet eScan-palvelun käytöstä löydät täältä.

"Kiertolistojen hallinta" -linkistä pääset käsittelemään yrityksen ostolaskujen kiertolistoja. Ohjeen kiertolistojen käsittelyyn löytyy täältä.

"PDF eKirje-tulostuspalvelun oletusasetukset" -linkistä avautuu uusi ikkuna, mihin määritellään tulostuspalveluun lähetettävien materiaalien tulostusmuoto, lähetysluokka ja tulostusväri.

Sähköpostiviestien saatetekstit -  Linkistä voit määritellä lähettäjän sähköpostiosoitteen, joka on näkyvissä vastaanottajalle. Lisäksi voit määritellä sähköpostiviestin saatetekstin myyntilaskulle, tarjoukselle, tilaukselle ja ostotilaukselle. Nämä voi määritellä suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.