Ostolaskurivien siirtoliittymällä voi siirtää Visma Solutionsin lähettämien Netvisorin ja Maventan palvelulaskujen rivitiedot asiakkaittain ValueFrameen massatoiminnolla. Toiminnolla tehostetaan Visma Solutionsin lähettämien Netvisor- ja Maventa palvelulaskujen käsittelyä, eikä toimintoa voi käyttää muiden toimittajien laskuilla. Tilitoimistojen kohdalla tämä helpottaa useita asiakkaita sisältävien koontilaskujen siirtämistä ValueFrameen, että kunkin asiakkaan ostolaskurivitiedot saadaan kohdistettua oikealle osaprojektille kulujen seurantaa tai mahdollista jälleenlaskutusta varten. 

Ostolaskun tulee sisältää tiliöintirivit, jotta ne voidaan käsitellä jälleenlaskutustyökalulla ja siirtää ValueFrameen. Mikäli rivit on kertatiliöity, vain kertatiliöity rivi siirtyy Valueframeen. Tiliöi rivit vasta, kun olet varmistanut, että ostolaskurivit ovat Valueframessa.

Ostolaskujen siirtonäkymässä voi asettaa massatoiminnolla jälleenlaskutustiedoista asiakkaan osaprojektin, tuotteen sekä jälleenlaskutushinta yhdellä klikkauksella. Massatoiminto löytyy "Käsittele valitut" -valikon alta.


Jokaiselle laskuriville automaattisesti haettavat jälleenlaskutustiedot ovat seuraavat:

  1. Osaprojekti - massatoiminto hakee ostolaskuriviltä löytyvän y-tunnuksen perusteella riville kyseisen laskurivin asiakkaan Netvisor- tai Maventa -kulujen osaprojektin. ValueFramessa täytyy olla asetettuna osaprojektin tiedoissa valinta, että tätä osaprojektia käytetään Netvisorin tai Maventan laskujen automaattitäytössä.
  2. Tuote - massatoiminto asettaa jokaiselle riville verkkolaskulta löytyvän tuotteen. Tuotteen haku edellyttää, että yrityksen tuoterekisteri sisältää jokaisen laskulta löytyvän tuotteen. Tuotteen kohdistus tapahtuu tuotekoodilla.
  3. Kulujen siirtotapa - massatoiminto asettaa käyttäjän valitseman kulujen siirtotavan, joka voi olla joko "Jälleenlaskutus" tai "Siirrä vain kuluna".
  4. Kokonaishinta - Mikäli käyttäjä valitsi massatoiminnoista rivien esitäytön jälleenlaskutustiedoilla, laskee toiminto jokaiselle riville jälleenmyyntihinnan asiakkaan ja tuotteen hintakertoimien perusteella. Tämän toiminnon käyttö edellyttää, että yritykseltä löytyy Netvisorin asiakasrekisteristä jokainen ostolaskurivillä ollut asiakastieto ja tuoterekisterissä on jokainen ostolaskurivillä ollut tuote sekä lisäksi näille on asetetut Netvisorissa hintakertoimet. Lue lisää Netvisorin hintakertoimista ohjesivulta: Hintojen hallinta.

Kun jälleenlaskutustiedot on esitäytetty massatoiminnolla ja siirrettävät tiedot on tarkastettu esikatselu -näkymästä, niin valitut ostolaskurivit siirretään "Siirrä valitut rivit ValueFrameen" -painiketta painamalla. 

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.