Rekisteröitymällä Netvisorin tukiportaaliin, voit seurata tukipyyntöjäsi yhdellä silmäyksellä. Rekisteröityminen on nopeaa. Avaa tukiportaali osoitteessa: http://support.netvisor.fi ja klikkaa sivun ylälaidasta "Kirjaudu tukeen".

Klikkaa "Rekisteröidy palveluumme".

Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja vahvista klikkaamalla "En ole robotti".

Klikkaa "Rekisteröi". Saat vahvistuksen rekisteröitymisestä selaimeen.

Kirjaudu sähköpostiisi ja avaa Netvisor-tukiportaalin lähettämä sähköposti. Viimeistele rekisteröityminen klikkaamalla sähköpostissa saamaasi linkkiä. Tämän jälkeen pääset asettamaan salasanasi.

Sähköposti on jo käytössä

Jos olet ollut jo yhteydessä Netvisor-tukeen sähköpostiosoitteellasi, saatat saada ylläolevan virheen, vaikket olisikaan ikinä kirjautunut tukisivuille. Voit aktivoida käyttäjäsi palaamalla edelliselle sivulle ja klikkaamalla "Unohditko salasanasi?". Saat tämän jälkeen sähköpostin