Aloita uusi aihe
Toistuvaissuoritusaineistolta on mahdollista päästä uudelle maksuluettelolle

Pankkiliikennenäkymästä löytyy uusi raportti mistä näkee toistuvaissuoritusaineiston (palkat) maksuerän sisällön. Pankkiliikenne näkymään pääset kohdasta: Ostot > Maksut > Pankkiliikennenäkymä.  Palkoista pankkiin lähetetyt maksuerät pääsee tarkistamaan ensin painamalla tilinumeroa ja tämän jälkeen summa -kenttää
Uusi Maksuluettelo avautuu Toistuvaissuoritusaineistojen osalta klikkaamalla summaa. Linkistä avautuu Maksettu aineisto -näkymä, josta voi tarkistaa palkansaajittain maksetut palkkasummat. Näkymästä voi tarkistaa myös palkanmaksupäivän ja aineiston muodostusajan. Tässä ohjeessa vielä tarkemmin aiheesta!


S

Moi, meillä palkat lasketaan toisessa ohjelmassa ja siirretään maksuun Netvisorista. Tässä tilanteessa ei päästä summasta sisään, vaan näkymään pääsee Näytä ulkoinen maksuerä -kentästä. Sieltäpä avautuukin hlön nimi + sotu + maksettu palkka. Jäin vaan miettimään että onkohan tuon sotun pakko tuossa näkyä? Ja ketkä kaikki/millä natsoilla pääsee nämä palkkatiedot nyt näkemään? 

T

Samaa mietin, että näkeekö ostoreskontran käsittelijä tai maksatusoikeudet omaava henkilö kaikkien palkkasummat vai näkeekö tämän erän sisällön vain p-roolilla olevat käyttäjät?

Hei,


kiitos kysymyksistänne.


Ulkoisen maksuerän toiminnallisuuteen emme ole tehneet muutoksia tämän osalta. Tästä henkilötunnusten näkymisestä on raportoituna tekniikkaamme. Oikeuksien osalta tulee olla Palkanlaskijan (P) -rooli, jotta käyttäjä voi tarkastella ja nähdä näkymän maksutietoja.


Oikein mukavaa viikonloppua!


1 henkilö tykkää tästä
Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu