S

Sini Alamäki

Palkansaajien toimipaikkojen raportointi mahdolliseksi

26-04-2018 4:07 pm posted by Sini Alamäki

Palkansaajan työskentelypiste voidaan jatkossa raportoida Netvisorissa. Toimipaikat ovat nähtävissä palkansaajalistauksessa Yhteystietojen osiossa.

Toimipaikkojen lisääminen yritykselle

Toimipaikat asetetaan yrityskohtaisesti. Pääset lisäämään toimipaikkoja yritysvalikon kohdasta "Toimipaikat". Yrityksen perustietojen sivulle on myös lisätty linkki toimipaikkojen sivulle.

Toimipaikkojen sivulla listataan aiemmin lisätyt toimipaikat sekä mahdollistetaan uuden toimipaikan lisääminen.

Toimipaikan tiedoissa kysytään toimipaikan nimi sekä osoitetiedot. Voit osoitetietojen sijaan antaa halutessasi myös Tilastokeskukselta saatavan toimipaikkatunnuksen, jos tämä on tiedossasi.

Toimipaikan voi myös passivoida, jonka jälkeen se ei ole enää valittavissa palkansaajille, jos kyseisessä toimipaikassa ei enää työskennellä.

Toimipaikkojen asettaminen palkansaajille

Toimipaikan voi lisätä palkansaajalistauksessa massatoiminnolla valitsemalla käsiteltävät palkansaajat sekä toimintovalikosta "Muokkaa perustietoja" -> "Aseta toimipaikka"

Yksittäiselle palkansaajalle toimipaikan voi asettaa myös palkansaajan tietojen sivulla, jossa Yhteystiedot-osioon on lisätty valikko yritykselle lisätyistä toimipaikoista.

Uudistus on osa Netvisorin valmistautumista tulorekisteriin. Toimipaikkatieto osoitetietoineen tai toimipaikkatunnuksineen tullaan ilmoittamaan palkkatietoilmoituksella kun tulorekisteri-ilmoittaminen tulee. Suosittelemme toimipaikkatiedon asettamista palkansaajille, jotta ilmoitus voidaan antaa tulorekisteriin mahdollisimman kattavasti.


A

Anonymous

17-06-2018 1:45 pm posted by Anonymous

Tämä ei taida olla pakollinen tieto tulorekisteri ilmoituksessa? En löytäny tulorekisterin dokumentaatioista tästä mainintaa. Onko se niissä myös toimipaikka nimellä?

S

Sini Alamäki

18-06-2018 9:54 am posted by Sini Alamäki

Hei Pasi

Olet oikeassa, tämä on vapaaehtoinen tieto. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kaikkea tietoa, jota tulorekisterin kautta on mahdollista ilmoittaa, tullaan jonkin tiedonhyödyntäjätahon kohdalla tarvitsemaan. Turhaa tietoa ei ilmoiteta.

Toimipaikka-termiä käytetään myös tulorekisteriorganisaation dokumentaatiossa. Esimerkiksi tästä linkistä saat lisätietoja: Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin: palvelussuhteen tiedot - Tulorekisteri

Login or Signup to post a comment