J

Jani Korhola

Netvisorin toimituskäsittely uudistuu

23-11-2020 3:33 pm posted by Jani Korhola

Hei,

 

Uudistamme Netvisorin myyntitilausten toimituskäsittelyn sekä ulkoasun että toiminallisuuksien osalta vielä loppuvuoden 2020 aikana. Itse toimittamisen ja laskuttamisen prosessi tehdään jatkossakin samassa näkymässä, mutta liittymä ohjaa aiempaa enemmän tekemään oikeita toimenpiteitä siitä riippuen kumpaa ollaan tekemässä. Lisäksi osatoimitusten hallintaa on parannettu huomattavasti ja rivikohtaiset toimituspäivät niin tilauksella kuin laskulla auttavat käyttäjää.Tässä kootusti isoimmat huomiot.

 1. Selkeä käsittelytavan valinta, joka vaikuttaa myös käyttöliittymässä näytettäviin tietoihin sekä mahdollisuuteen muokata niitä.
 2. Näkymän “paneeleiden” rivitietoja voi piilottaa / ottaa näkyviin tarpeen mukaan
 3. Jokaisen tilauksen kohdalla näytetään tieto onko se toimitettavissa kokonaan vai ei (varastosaldojen perusteella)
 4. Jos yrityksellä on varastonhallinta ja useita varastoja, niin toimittava varasto on mahdollista valita tai vaihtaa näkymässä.
 5. Jokaiselle riville voidaan asettaa oma toimituspäivä. Rivikohtainen toimituspäivä tulee myös varastotapahtuman päivämääräksi
 6. Jälkitoimitus-ominaisuudesta on tehty sujuvampi ja intuitiivisempi. 
 7. Koontilaskutus on mahdollista muodostaa tai purkaa samassa näkymässä.
 8. Sivun alareunassa kerrotaan yhteenveto toimenpiteistä

 

Toimitus_auki.png

Muita huomioitavia asioita näkymässä on:

 • Laskun päiväksi ehdotetaan oletuksena kuluvaa päivää
 • Näkymä muistaa käyttäjän aiemmat valinnat. Kun näkymään tullaan uudestaan, niin esimerkiksi käsittelytapa ja paneelien “auki”/”kiinni” -valinnat ovat edellisen käsittelykerran mukaiset. 
 • Tilausrivit on ryhmitelty tilan mukaan - toimittamaton ja laskuttamaton.
 • Tilauksen aiemmin laskutetut rivit voi halutessaan katsoa samasta näkymästä, mutta oletuksena laskutettujen rivien ryhmittely on kiinni.
 • Välisummarivit voi halutessaan kopioida mukaan laskulleJatkamme kehitystyötä vielä 2021 alussa mahdollistamalla eri tilausdokumenttien (lähete, keräilylista) lähettämisen sähköpostilla asiakkaille / varastoon. Alla havainnekuva tulevasta lähetystoiminnosta. 

 

Toimitus_splähetys.png

 


A

Anonymous

25-11-2020 1:06 pm posted by Anonymous

Hei!

Onko kehityslistalla lähete ja keräilylistan numerointiin tulossa muutosta? Eli näiden numerointi olisi juokseva, sen sijaan että se on aina sama kuin tilausnumero?

J

Jani Korhola

25-11-2020 2:05 pm posted by Jani Korhola

Hei Piia,

 

On ollut keskusteluissa mukana, mutta ei ole mukana vielä tämän vuoden julkaisuissa. Jos sinulla on hyviä esimerkkejä tai ajatuksia miten tämä parhaiten toimisi, niin kerro. 

A

Anonymous

25-11-2020 3:36 pm posted by Anonymous

Sen tarkemmin Netvisorin toimitustapahtumaa tuntematta; kun tulostetaan keräilylista siihen muodostuu jo tässä vaiheessa oma numerosarja. Sitten kun toimitus vahvistetaan ja muodostetaan lähete tuo sama keräilylistan numero seuraisi lähetteelle asti. Vähintään pitäisi saada lähetteelle oma numerointi (jos ei sitä saada siirtymään keräilylistalta). 

A

Anonymous

03-12-2020 9:16 am posted by Anonymous

Milloin saadaan toimitettavien tuotteiden eränumerot tai parasta ennen -päiväykset lähetteelle? Alkaa olla vaatimus isommilla elintarvikealan asiakkailla. Laajennetussa varastonhallinnassa tieto on jo taustalla olemassa, kunhan sen vain saisi lähetteelle näkyviin.

J

Jani Korhola

04-12-2020 11:46 am posted by Jani Korhola

Hei Suvi-Päivi,

 

Käymme näitä eri dokumenttien tarpeita läpi ensi vuoden puolella.

A

Anonymous

16-12-2020 10:01 am posted by Anonymous

Minulla ei ainakaan tuo jälkitoimitus-liuku toimi. Selain Chrome ja kaikki päivitetty jne. Sen klikkaaminen kyllä vaihtaa alle kohtaan "jälkitoimitettavia rivejä" kohtaan lukumäärää, mutta itse liuku ei toimi. Korjaisitteko kiitos!

A

Anonymous

14-01-2021 2:59 pm posted by Anonymous

Rivikohtainen toimituspäivä olisi hyvä saada näkymään tilausvahvistukselle. Nyt sen saa vaan tuohon tilausriveille, mutta ei näy missään sitten vahvistuksella..

J

Jani Korhola

29-01-2021 2:20 pm posted by Jani Korhola

Hei Kaisa,

 

Tämä on työn alla ja tulee tässä tulevien viikkojulkaisuiden yhteydessä.

Login or Signup to post a comment