Start a new topic
A

Anonymous

Tarkistamattomissa tiliöinneissä tuplatyö

13-09-2016 2:42 pm posted by Anonymous

Onko mahdollista muuttaa toiminnallisuutta niin, ettei ostolaskuista tulisi kahta kertaa tositetta tarkistamattomiin tiliöinteihin? Tämä tapahtuu siis silloin kun henkilö A on asiatarkastanut ja tiliöinyt laskun ja sitten myöhemmin henkilö B on hyväksynyt kyseisen laskun. Toki jos hyväksyjä on tehnyt muutoksia tiliöintiriveihin niin sitten kyllä mutta jos ne pysyvät samana.

Tämä pystyy kyllä estämään sillä että ottaa henkilö A:lta tiliöintioikeuden pois mutta jos se ei ole mahdollista kun henkilö B käy hyväksymässä kaikki laskut esim kerran kahdessa viikossa.


A

Anonymous

15-09-2016 12:18 pm posted by Anonymous

Minulla on mielikuva että tämän ongelman voisi ratkaista sillä että tosite muodostuu vasta B:n hyväksynnän jälkeen. Nyt se taitaa teillä muodostua A:n asiatarkastuksen jälkeen? En ole tästä toiminnallisuudesta ihan varma, joten ehkä Netvisor tuki voisi auttaa.

A

Anonymous

15-09-2016 2:21 pm posted by Anonymous

Kyllä, tiliöintioikeuden voisi ottaa asiatarkastajalta pois mutta se ei tässä tapauksessa ole mahdollista kun tosite täytyy saada kirjanpitoon nopeammin kun B käy hyväksymässä laskuja niin harvoin.

A

Anonymous

15-09-2016 2:35 pm posted by Anonymous

Jaa, se menee niin. Luulin että asiatarkastaja voi tiliöidä laskun, mutta tosite muodostuu vasta hyväksynnän jälkeen.

J

Jani Korhola

31-01-2018 10:27 am posted by Jani Korhola

Hei Anna ja kumppanit,

Toistaiseksi tuon voi kiertää kuten Kati ohjeistaa, mutta otin tämän meidän pikkuparannusten listalle. Muutos tulee olemaan sellainen että mikäli hyväksyntävaiheessa ei laskun tiliöintiin ole tehty muutoksia, niin silloin se ei nouse tuonne tarkastamattomiin tilöinteihin uudestaan. Mikäli muutoksia on tehty, niin silloin toki se listalle taas tulee.

Login or Signup to post a comment