Start a new topic
A

Anonymous

Tililtä tehdyistä maksuista kuitit

04-03-2016 12:09 pm posted by Anonymous

Netvisorista olisi hyvä saada verkkopankista saatavaa vastaava kuitti. Näitä tulee paljon, että erinäisten hakemusten liitteeksi pitää saada maksukuitti ja kuvakaappaus tiliotteesta ei aina riitä.


A

Anonymous

27-04-2016 2:53 pm posted by Anonymous

Hei,

Olemme saaneet paljon kehitysideoita tilisiirtotoiminnallisuuden kehittämiseksi. Sen kokonaisuuden kehitys on otettu kehityksemme työlistalle ja tämä yksittäisenä asiana huomioidaan siinä.

T: Janne

A

Anonymous

20-08-2016 5:28 pm posted by Anonymous

Hei,

Pankista saatava tapahtumaotehan toimisi osassa tapauksia.

J

Jani Korhola

26-10-2017 8:57 am posted by Jani Korhola

Hei,

Tapahtumaote olisi yksi vaihtoehto. Toinen voisi olla että kun saamme tiliotteen niin lisäämme arkistointitunnuksen tilisiirtoon josta sitten saisi tulostettua kuitin ulos arkistointitunnuksen kera.

Tähän liittyen kysymyksiä:

- Riittäisikö tämän lisääminen pelkästään tilisiirtoon kuten Janne ehdottaa vai olisiko myös ostolaskulla tälle tarvetta?

- Missä tilanteissa näitä erityisesti tarvitaan? Liittyvätkö nämä PRH ja Tekes -alueelle vai myös muualle?

- Olisiko joku muu vaihtoehto vielä toimivampi teidän mielestä?

A

Anonymous

26-10-2017 11:01 am posted by Anonymous

Hei,

Käyttötapauksista yksi on PRH:ta varten kuitti, Tekesiä varten en ole itse koskaan tarvinnut kuittia.

Ostolaskuille on tarvetta myös. Näitä tarvitaan tyypillisesti asiakkaille joilla on heikompi taloudellinen tilanne. Toisinaan sitten maksetaan jotain ja pitää saada kuitti maksusta heti ulos. Sitten on erityistoimialoja kuten autokauppa, missä tälle on jatkuva tarve.

Tapahtumaote todennäköisesti olisi toimivin vaihtoehto tähän kun se on pankkien puolesta olemassa ws-kanavissa valmiina.

A

Anonymous

13-06-2019 11:08 am posted by Anonymous

Heti maksun jälkeen saatava kuitti on varmaan toiveunta, mutta jos edes tiliotteen saavuttua saisi yksittäisestä tapahtumasta arkistointitunnuksen sisältävän kuitin, se olisi hienoa.

 

Login or Signup to post a comment