Start a new topic
A

Anonymous

Viestintäpalvelu ostolaskujen kiertoon -> hinta alas

26-02-2016 10:06 pm posted by Anonymous

Viestintäpalvelu on hinnoiteltu yleisesti aivan liian kalliiksi eri liikevaihtokategorioissa ja näillä hinnoilla se jää asiakkaille kytkemättä. Suurin käyttötarve viestintäpalvelulle on ostolaskujen kierron muistutukset pienissä asiakasyrityksissä. Tarve korostuu erityisesti pienissä yhtiöissä joille tulee 5-20 ostolaskua kuukaudessa. Laskuja tulee sen verran harvoin, että asiakkaalla ei ole tarvetta kirjautua Netvisoriin säännöllisesti. Alin hinta on 11,70 e josta esim. 5 ostolaskulle tulee lisäkustannusta yli 2 euroa per ostolasku. Kymmenellä kuukausittaisella laskullakin ollaan vielä yli euron kappalehinnassa.

Tehkää tästä versio pelkästään ostolaskujen sähköpostimuistutuksia varten ja hinta pariin euroon kuussa.


A

Anonymous

29-02-2016 5:58 pm posted by Anonymous

Hei,

Alla on aikaisempi vastaukseni hieman samaan kysymykseen.

"Viestintäpalvelun hinnoittelu on perustunut alun alkaen siihen, että ostolaskujen ja matkalaskujen viestinnän lisäksi, se sisältää osana CRM-toiminnallisuutta mahdollisuuden vastaanottaa sähköposteja palveluun ja mahdollisuuden luoda ja lähettää asiakkaille uutiskirjeitä. Viestintäpalvelun toiminnot ovat useamman modulimme osa-alueella hyödynnettävissä. Viestintäpalvelu tulee olemaan myös jatkossa keskeisessä roolissa kun uudistamme palvelua loppukäyttäjien suuntaan entistä proaktiivisemmaksi. Viestintäpalvelun kehittämisen osana myös mietimme palvelun hinnoittelua ja sen rakennetta."

Olemme myös siirtäneet pilotointiin uuden kevyemmän tavan ostolaskujen asiatarkastukseen. Asiatarkastus voidaan aloittaa suoraan sähköpostiin saapuneesta viestistä. Toiminnallisuus on osa viestintäpalvelua. Tiedotamme tämän toiminnallisuuden käytöstä heti kun siirrämme sen laajemman joukon käyttöön.

Kuten yllä totesin, on meidän myös mietittävä palvelun hinnoittelua tulevaisuudessa.

Kiitos paljon kommentista.

T: Janne Lyytikäinen

J

Jani Korhola

17-01-2018 9:19 am posted by Jani Korhola

Hei Pasi,

Viestintäpalvelu kuuluu jatkossa jokaisen osion kk-maksuun joten erillistä veloitusta siitä ei jatkossa mene. Lisää tietoa hinnastotiedotteesta Netvisor-hinnoittelu 2018

Login or Signup to post a comment