Start a new topic
A

Anonymous

Kirjanpidon tositteille ostolaskun toimintoja

29-05-2017 10:59 am posted by Anonymous

Saisiko kirjanpidon tositteille ostolaskujen toimintoja kuten kopioi ensimmäiseltä riviltä alv%, alv tunnus, oletustili ja laskentakohteet. Yrityksellä joka lähettää sekä verollisia että verottomia kotimaan laskuja joudun korjaamaan tositteiden alv tunnuksia ettei nämä kotimaan laskut tule virheellisesti alv ilmoitukselle 0 verokannan myyntiin.


A

Anonymous

02-06-2017 11:28 am posted by Anonymous

Tähän myös lisäisin sen, että myös selitteen voisi kopioida.

J

Jani Korhola

11-04-2018 10:35 am posted by Jani Korhola

Hei Tuula,

Arkistoin idean sillä se on ollut pitkään avoinna ilman suurempaa kannatusta.

A

Anonymous

12-04-2018 10:10 am posted by Anonymous

Äläs nyt Jani, sää lupailit tätä uudistusta mulle päin naamaa :smileylaugh:

A

Anonymous

12-04-2018 10:21 am posted by Anonymous

Tällä on paljon ehdotuksia mitkä eivät saa kannatusta, se ei silti tarkoita ettei näistä olisi apua kirjanpitäjille, saatikka suurta apua ergonomiaan mitä ei edelleenkään huomioida. Lisäksi jos uusi idea laitetaan communityyn ja vielä vuodenkaan päästä ei mitään ole tapahtunut niin aika turhauttavalta se tuntuu, siksi tulee myös päällekkäisiä ideoita ja ideoiden äänestykset hajaantuu.

Tällaisia vastauksia valitettavasti saamme turhan usein:

Ongelma on meillä tiedossa ja pyrimme saamaan tähän korjausta, mutta emme voi valitettavasti luvata tähän aikataulua.

Jos minun asiakkaallani olisi ongelma puuttuisin siihen mahdollisimman pian, en tiedä sitten ketä teidän asiakkaat ovat kun me kirjanpitäjät emme taida niitä olla.

A

Anonymous

20-04-2018 12:52 pm posted by Anonymous

Erittäin hyvin sanottu. Sitten on vielä tuo tositekäsittely johon NV on lukuisia kertoja vastannut että he eivät sitä halua kehittää tippaakaan, koska se on heidän näkökulmastaan jo vanhan maailman juttuja, automaatio on se mikä jyrää. Se päivä ei ole missään lähitulevaisuudessa että voisi hoitaa kirjanpidot täysin sähköisesti, jotain paperista tositetta ja kuittia tulee aina.

A

Anonymous

21-04-2018 8:21 pm posted by Anonymous

Komppaan kehitysideaa koska meinasin juuri laittaa saman tänne itse ideana. Teen tässä parhaillaan sijoitusyhtiön kirjanpitoa, jossa tuon tositteita sisään tietojen tuonti toiminnolla. Tarvitsen laskentakohteita (esim. EVL/TVL jakoa varten) ja seurantakohteita kirjauksiin, enkä saa tuotua niitä csv-aineistosta sisään. Eli ihan minimissään tarvitaan laskentakohteiden kopioiminen.

Älykkäällä excel-lomakkeella onnistuisi tuoda kyllä laskentakohteita sisään tositteille, mutta se vaatii rajapinta palvelun avaamisen. Seurantakohteita ei saa ilmeisesti tuotua mitenkään sisään rajapinnan kautta.

Login or Signup to post a comment