Start a new topic
A

Anonymous

Ostoreskontran laskujen tarkistus/hyväksyntä

30-05-2016 9:43 am posted by Anonymous

Ostoreskontran puolella laskuja käsitellessä joutuu tekemään aikamoisen työn, jotta (ainakin täällä meillä) oikea henkilö pystyy tarkastamaan oman laskunsa. Ostoreskontranäkymän avatessa missään ei näy kuka laskussa tulleet tavarat/palvelut on tilannut eikä siellä tällä hetkellä pysty edes valitsemaan mitään mihin sen saisin näkymään, jotta oikea henkilö voisi heti huomata omansa ja laittaa ne heti eteenpäin.

Auttaisi suuresti, jos esimerkiksi näkymän vasemmalla puolella olevaan ''Näytä sarakkeet''- kohtaan saisi lisättyä listaan ''Viitteenne'' osion, jonka jokainen voisi itse halutessaan valita niinkuin siinä olevat muutkin vaihtoehdot ovat vapaavalintaisia. Sen valitsemalla näkymään saisi osion, jossa näkyisi heti kuka tuotteen/palvelun on tilannut ja sen avulla ostolaskujen käsittely nopeutuisi huomattavasti. Tietenkin on itsestään kiinni onko informoinut toimittajiaan tästä, että kyseisellä kentällä näkyy haluamat tiedot, mutta sen tulessa se helpottaisi ja mikä tärkeintä nopeuttaisi ostolaskujen tarkistamista suuresti!

1 Comment

J

Jani Korhola

17-01-2018 10:01 am posted by Jani Korhola

Hei Vivika,

Arkistoin idean sillä se on ollut pitkään avoinna. Viitteenne -tieto on toki jo lisätty ostoreskontran sarakkeisiin. Lisäksi mikäli laskut tulevat aina jollakin tietyllä viitteellä, voit helpottaa omaa työtäsi lisää tekemällä automaatiosääntöjä jotka asettavat esim. tuon kierron valmiiksi laskulle.

Login or Signup to post a comment