Start a new topic
A

Anonymous

Mahdollisuus lähettää Mobil Scannerilla myös tiedosto

27-01-2016 4:22 pm posted by Anonymous

Ehdotan Mobil Scanner -sovellukseen Androidilla mahdollisuutta lähettää tiedosto vaihtoehtona kuvan ottamiselle. Tiedosto saattaa löytyä esim. sähköpostista tai jostakin toisesta sovelluksesta valmiina, jolloin on turha ottaa siitä enää valokuvaa.

Ominaisuus olisi hyvä toteuttaa siten, että jos jossakin Android-sovelluksessa käyttää Share/Send -toiminnallisuutta Mobil Scanner olisi yksi vaihtoehto muiden sovellusten joukossa.


A

Anonymous

25-02-2016 12:49 pm posted by Anonymous

Moi,

Tuo onnistuu jo osittain Android -puhelimella, kun painaa Scannerissa kamera-kuvaa ja aukeaa ruudulle näkymä kameran läpi niin painaa oikeasta alakulmasta albumin symbolia. Sen jälkeen voi etsiä sopivan kuvatiedoston kameran rullasta, toisesta kansiosta, Google Drivestä, Dropboxista jne. Tosin tuossa on rajoituksena se, että ainoastaan kuvatiedostot kelpaavat, ei esim. pdf -tiedostot.

A

Anonymous

25-02-2016 1:03 pm posted by Anonymous

Ok, kiitos tiedosta! Harmi vaan, että ne valmiit liitteet ovat usein juurikin PDF-tiedostoja.

S

Sini Alamäki

24-10-2017 2:20 pm posted by Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta. Tämä kyseinen ehdotus on ollut äänestettävänä ja kommentoitavana jo kauan eikä ole kerännyt yleisesti sellaista kiinnostusta commynityläisten joukossa, että nostaisimme tämän tarkemmin priorisoitavaksi. Lisäksi toiminnallisuus on jo osittain mahdollinen, kuten Kari ylempänä kertoo.

Siirrän ehdotuksen arkistoon, mutta voimme kuitenkin palata tähän, mikäli ehdotuksen osalta tilanne muuttuu ja muutos koetaan yleisesti tärkeäksi ja asiakkaidemme toimintaa tehostavaksi.

Login or Signup to post a comment