Start a new topic
A

Anonymous

Miten saan tulostettua monta myyntilaskua yhteen pdf:än?

30-11-2016 8:33 am posted by Anonymous

Uudessa myyntilaskunäkymässä en saa tulostettua yhteen pdf:än monta laskua? Esim asiakas pyytää kopiot kaikista avoimista laskuistaan, joudunko yksitellen tulostamaan pdf:n?


R

Rane Olsen

Visma

01-12-2016 9:40 am posted by Rane Olsen

Moi Anna,

Avoimet myyntilaskut voi valita tulostukseen Avoimet myyntilaskut -näkymästä. Hakukenttään kannattaa kirjoittaa osa asiakkaan nimestä (myös "" -merkkien rajaamaa hakua voi käyttää) ja rajata sillä näytettävien laskujen määrää. Sitten kun listaus on näkyvillä, niin rastita haluamasi laskut vasemman reunan valintaruuduista. Avoin-tilassa olevat laskut tulostetaan omana ryhmänään, erääntyneestä eteenpäin taas omanaan (erääntynyt, muistutettu, huomautettu, perinnässä). Tulostuksen voit aloittaa avointen osalta napista "Käsittele laskut" ja kaikkien erääntyneiden osalta "Käsittele erääntyneet"-napista. Tulostusprosessissa olevat laskut tulostetaan samaan PDF-tiedostoon. Tässä esimerkissä muodostetaan kaksi PDF-tiedostoa, koska avoimet ja erääntyneet käsitellään erikseen.

Näyttökuva 2016-12-01 kello 9.37.51.png

A

Anonymous

01-12-2016 10:26 am posted by Anonymous

Moi,

Tulostus olisi saatava takaisin myyntilaskuluetteloon. Minähän en voi tuolla ohjeella tulostaa jo maksettuja laskuja, vaan ainoastaan avoimia, erääntyneitä yms. Ollaan monta kertaa jouduttu tulostamaan vuosien takaisia laskuja joukkioittain ja nyt meiltä otettiin pois mahdollisuus tulostaa massana näitä laskuja. Oikeasti tämä ominaisuus pitää saada takaisin!

R

Rane Olsen

Visma

01-12-2016 11:04 am posted by Rane Olsen

Moi Ari,

Käsitykseni mukaan myyntilaskuluettelon tulostusominaisuus tuodaan myös tähän uuteen näkymään mukaan.

A

Anonymous

01-12-2016 11:11 am posted by Anonymous

Joo juuri noin. Jani Korhola tuolla toisessa ketjussa sanoi että tulostus tuodaan takaisin sinne laskuluettelo-puolellekin että voi yhteen pdf:än tulostaa kaikki - avoimet, erääntyneet, muistutetut jne.

Login or Signup to post a comment