Start a new topic
A

Anonymous

Hei!

29-09-2015 10:15 am posted by Anonymous

"Saapuneissa suorituksissa" tulee kuitattavaksi suorituksia päivän viiveellä. Suoritus on tullut pankkiin jo esimerkiksi 24.9. ja Netvisorissa tuo näkyy ikäänkuin suoritus olisi tullut vasta 25.9., saako tuon korjattua?


Laura Sainio

29-09-2015 5:55 pm posted by Laura Sainio

Hei Sari!

Valitettavasti suoritusten kohdistuminen ei koskaan ole täysin reaaliaikaista, sillä viiteaineisto tulee pankista tiliotteen mukana. Mikäli yrityksen käytössä on päivittäinen tiliote, saapuvat viitesuoritukset Netvisoriin seuraavana yönä. Mikäli yrityksen tiliotteet noudetaan tätä harvemmin, on myös suoritusten kohdistumisessa luonnollisesti vielä pidempi viive.

L

Laura Niiranen

Visma

30-09-2015 9:28 am posted by Laura Niiranen

Hei Sari,

Viitesuoritukset tulevat päivittäin omana aineistonaan Netvisoriin, mikäli näitä on muodostunut. Viitesuoritukset noudetaan pankista joka yö.

Tiliotteiden mukana tulee ostolaskujen maksujen palautteet ja käyttäytyvät kuten Laura Sainio on maininnut.

Laura Sainio

30-09-2015 10:03 am posted by Laura Sainio

Vielä Niirasen Lauran kommenttiin lisäyksenä, että mekaniikka on sama kuin tiliotteen mukana saapuvissa maksupalautteissa: koska viiteaineistot saapuvat vasta yöllä, näkyy esimerkissä mainittu 24.9. saapunut suoritus Netvisorissa vasta seuraavana päivänä.

A

Anonymous

01-10-2015 10:54 am posted by Anonymous

Hei,

Nuo tiliotteiden mukana tulevat ostolaskujen maksujen palautteet ovat ok, vaikka eivät päivitykään päivittäin. Niissä näkyy maksetut suorituksemme oikealla päivämäärällä.

Noissa viitesuorituksissa on monesti se päivän viive, asiakas on maksanut meille, ja suoritus näkyy pankkitilillä esim. 24.9., mutta saapuneissa suorituksissa Netvisorin puolella, josta sitten kuittaan nuo, näkyy vasta päiväys 25.9. suorituspäivänä. Kerran tilit erottivat, kun olin ehtinyt kuitata verkkopankin suoritusten perusteella jo maksut reskontraan, ja ne sitten tulivatkin myöhemmällä päiväyksellä vasta Netvisoriin.

L

Laura Niiranen

Visma

01-10-2015 12:53 pm posted by Laura Niiranen

Hei Sari,

viitesuoritukset on käytännössä päivän myöhässä Netvisorissa, sillä me saamme ne automaattinoutoon, kun pankkien viimeiset ajot on tehty eli yöllä. Reaaliaikaisesti näitä viitesuorituksia ei siis saada Netvisoriin.

Mikäli tiliotteella on tositteet reskontraan kuitatuista suorituksista, niin järjestelmä ei tee tuplatositteita tulleista suorituksista. Tositteiden linkittämiseen löytyy ohje alla olevan linkin takaa:

Tiliotteen muokkausnäkymä – Netvisor tukiportaali

Login or Signup to post a comment