Start a new topic
A

Anonymous

Parannusehdotuksia verkkokauppaan

19-10-2015 9:56 pm posted by Anonymous

Teimme aika ison jumpan lasten verkkokaupan perustamisessa (www.leikinmaailma.fi). Tässä joitakin parannusideoita aiemmin kysymyksen lisäksi:

  • olis kätevää jos vois niiden tuoteryhmien alle perustaa alituoteryhmiä. Selkeyttäis vähä sitä näkymää ja nopeuttais oikean ryhmän löytämistä.
  • Sit ois kans hyvä jos tuotteen tiedoissa lukis et mihin tuoteryhmiin kyseinen tuote on liitetty.
  • Lisäksi vois olla silleen että niiden ALE-merkkien yms oletusvärin vois aina valita (joka sitten pysyisi) et aina ei tarttis valita sieltä sitä oikeeta väriä joka tuotteen kohalla.
  • Tuoryhmien listauksessa aakkostus ois myös kätevä

T

Terhi Krutsin

23-10-2015 5:24 pm posted by Terhi Krutsin

Hei Toni,

ja kiitos viestistänne. Selventäisittekö hiukan kehitystoivettanne alituoteryhmien osalta. Ymmärsin viestistänne, että tarkoitatte kuvan mukaista tilannetta eli tuoteryhmähierarkian muodostamista verkkokauppaan.

Nähtävästi tarkoitat kuitenkin jotain muuta. Selventäisittekö mitä tarkoitatte alituoteryhmä käsitteellä tässä yhteydessä, jotta ymmärrämme paremmin muutostarpeen tässä käyttötapauksessa? Mikä muutos pitäisi tapahtua ja missä sen pitäisi näkyä?

Muut kehitystoive asianne tullaan jo viestimään eteenpäin Visman verkkokaupasta vastaavalle taholle.

A

Anonymous

12-11-2015 1:39 pm posted by Anonymous

Moi!

Nuo muut olivat vissiin jo selkeitä teille  ja menee eteenpäin? Tuo alituoteryhmät tarkoittaa tuoterekisteriä/tuoteryhmiä verkkokaupan "sisällä", kun tuotekuvauksia kirjoitetaa ja luodaan. Ei siis menurakennetta asiakkaalle.

Login or Signup to post a comment